Loading...
effektfuld ledelse® 2017-08-08T18:51:14+00:00

effektfuld ledelse®

effektfuld ledelse® - ledertræning og lederudvikling

Lederens rolle er en mangesidet størrelse: Lederen skal kunne gå foran – og kunne holde sig i baggrunden. Kunne planlægge sin tid effektivt – men være fleksibel. Lederen skal også kunne etablere et nært forhold til sine medarbejdere – og holde en konstruktiv afstand. Udfordringerne er mange og kræver kompetent ledelse.

Professionalisme i særklasse

effektfuld ledelse® er et grundigt og yderst praksisorienteret ledertræningsforløb, der bevæger sig på tre trin: personlig ledelse, personaleledelse og virksomhedsledelse. Forløbet strækker sig over et år og består af 16 sparringer. De 8 sparringer afholdes i din egen virksomhed med 5 ugers interval, og ses i modellen nedenfor. Mellem hver sparring i din virksomhed afholdes en online sparring.

Du får tilknyttet en professionel sparringspartner, der er certificeret i effektfuld ledelse® og i de personprofilredskaber, der anvendes.

Ledelse i praksis

Hver sparring har et overordnet tema, og indholdet relateres til din dagligdag på jobbet. Træningsmaterialet består af en mappe og virtuelt materiale. Til hver sparring forbereder du dig ved læsning og besvarelse af spørgsmål. Sideløbende udøver du ledelse i praksis – det kalder vi action-learning.

Både til den nye og den erfarne leder

Målgruppen for effektfuld ledelse® er både nye ledere samt ledere med mange års erfaring. Mange virksomheder anvender effektfuld ledelse® til onboarding af nye ledere/direktører, idet forløbet hjælper en ny leder eller direktør til hurtigt at levere på det niveau, han/hun er ansat til. Samtidig anvender mange også forløbet til udvikling af mere erfarne ledere, der ønsker et kompetenceløft.

VIL DU VIDE MERE?

SE BROCHURE
Læs hvad kunderne siger

KLAR TIL EFFEKTFULD UDVIKLING?

Er du interesseret i  effektfuld ledelse®, kan du kontakte Pia Nielsen på tlf. 20 68 20 61 eller pn@effektfuld.dk. Du er også velkommen til at kontakte Pia, hvis du vil vide mere om forløbet.

effektfuld ledelse II

Læs mere

effektfuld jobliv® - talentudvikling og medarbejderudvikling

Læs mere

KONTAKT OS

Skal vi hjælpe med jeres næste udviklingsprojekt?

Pia Nielsen
Indehaver & ledelseskonsulent
+45 20 68 20 61

pn@effektfuld.dk

Vi er altid klar til en snak om, hvordan effektfuld kan gøre en forskel for jer…

Navn

Virksomhed

E-mail

Please leave this field empty.

Telefon