SKIOLD

SKIOLD, som leverer løsninger indenfor korn, frø, foder og svinefarme, har valgt effektfuld som samarbejdspartner indenfor bl.a. organisationsudvikling og lederudvikling. 

THOMAS BACH JOHANSEN

Projektchef
Skiold

“Da jeg overgik fra at være projektleder til at blive projektchef, blev lederrollen en anden og jeg havde brug for nye kompetencer. Da effektfuld tidligere havde været brugt i andet regi, faldt valget på et effektfuld ledelse®. Forløbet med sine 10 måneders varighed og 8 personlige sparringer har været super godt. Sparringerne har taget udgangspunkt i hvem jeg er som person, og dermed hvordan jeg skal agere overfor mine medarbejdere. Netop dét at forløbet er en løbende og tæt dialog med en sparringspartner gør, at man kommer  i dybden om sin egen profil ligesom det giver mulighed for at drøfte dagligdagens udfordringer. Alt i alt har forløbet givet mig en bedre forståelse for min rolle som leder, og jeg vil klart anbefale det til andre.”