Halkær Ådal logo

Kate Bryrup og Edith Agerbo etablerede i 2012 Halkær Ådal med det formål at producere økologiske kvalitetsprodukter. For at kunne udvikle og vækste virksomheden havde de to ejerledere dog behov for et ledelsesmæssigt kompetenceløft. Og det er hvad de har opnået via effektfuld ledelse®.

Kate Bryrup og Edith Agerbo

Halkær Ådal

Kate Bryrup, ejer og adm. direktør (tv) & Edith Agerbo, ejer og produktionsansvarlig (th)
Halkær Ådal

”Vi har via effektfuld ledelse® fået et ledelsesmæssigt kompetenceløft i forbindelse med vores ambition om at vækste Halkær Ådal. Vi har arbejdet med vores ledelsesstile, det personlige lederskab, rollefordeling samt personaleledelse – alt sammen med udgangspunkt i vores personlige ledelsesvisioner. Herigennem har vi bl.a. fået værktøjer til at håndtere vores respektive roller i organisationen.

Gennem forløbet har vi også fået tid og rum til at hæve os over hverdagen og driften og arbejde mere fokuseret med vores vækststrategi og ledelse af vores virksomhed. Vi har fået skabt struktur, fået værktøjer til at prioritere i opgaverne, øget samarbejdet om ledelsesopgaverne, arbejdet med at lede gennem vores medarbejdere og lært at håndtere konflikter konstruktivt.”