Effektfulde forløb

effektfuld a/s udvikler ledere, medarbejdere, teams og deres organisationer gennem sparring, rådgivning og workshops. Gennem årene har vi hjulpet mange organisationer med både individuelle og kollektive udviklingsforløb.

effektfuld-koncepterne

effektfuld-koncepterne er en samlet betegnelse for effektfuld ledelse® og effektfuld jobliv®, som er individuelle sparrings- og udviklingsforløb for hhv. ledere/direktører og nøglepersoner. Kendetegnet for koncepterne er, at de:

…er erhvervsrettede
effektfuld-koncepterne fokuserer på udvikling af lederen/medarbejderen. Virksomhedens strategi og værdier integreres i udviklingsforløbet.

…har fokus på anvendelse i praksis
effektfuld-koncepterne er handlingsorienterede. Forløbene foregår i jeres egen virksomhed og relateres til dagligdagen på jobbet.

…bygger på en høj kvalitetsnorm og et højt vidensniveau
effektfuld er jeres kvalitetsstempel. Forløbene er udviklet på baggrund af et højt vidensniveau og gennemføres af certificerede partnere.

…skaber effektfulde varige resultater
efektfuld-koncepterne er værdiskabende. Virksomheder og deres ledere/medarbejdere har opnået effektfulde resultater.

Forløb for leder- og medarbejdergrupper
effektfuld-forløbene er også velegnede til leder- og medarbejdergrupper eller afdelinger, der ønsker at skabe synergi og fælles sprog. Ved opstart af grupper suppleres de individuelle sparringer med fællesdage, hvor ledere og medarbejdere drøfter udfordringer og deler erfaringer.

effektfuld organisationsudvikling

effektfuld a/s tilbyder også organisationsudviklingsforløb indenfor bl.a. kommunikation, personlig effektivitet, teamudvikling, strategieksekvering og forandringsledelse. Vi tager altid udgangspunkt i jeres virksomheds situation og behov, og tilpasser forløb og værktøjer til jer. Forløbene henvender sig både til grupper, teams og afdelinger.

effektfuld ledelse® er et ledertræningsforløb

effektfuld jobliv® er et medarbejderudviklingsforløb

FÅ GRATIS INSPIRATION

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gratis inspiration til, hvordan du skaber fremdrift og effektfulde resultater i din virksomhed.

effektfuld logo

* Skal udfyldes
Accept