Bliv certificeret

Som konsulent eller intern ressourceperson i en virksomhed kan du blive certificeret i Everything DiSC® og The Five Behaviors of a Cohesive Team™ via effektfuld a/s.

Certificering i et eller begge værktøjer giver dig mulighed for efterfølgende selv at anvende dem hos dine kunder og i din egen virksomhed.

Hvorfor blive certificeret via effektfuld a/s?
Når du bliver certificeret gennem os, bliver du en del af vores faglige miljø omkring anvendelsen af værktøjerne, og du vil kunne få løbende sparring og vejledning. Læs vores case med Peter Overby, som fortæller hvordan han oplever at bruge effektfuld a/s som autoriseret partner.

Målgruppe
Everything DiSC® og The Five Behaviors of a Cohesive Team™ er værktøjer målrettet dig, der arbejder professionelt med leder-og medarbejderudvikling, teamudvikling, organisationsudvikling, konflikthåndtering, rekruttering etc. Det kan både være som selvstændig konsulent, som intern ressourceperson i en virksomhed eller som certificeret partner i effektfuld-koncepterne.

Profiler
Vi tilbyder certificering i Everything DiSC® og The Five Behaviors of a Cohesive Team™. Certificering i Everything DiSC® Workplace giver dig adgang til at lave en række forskellige profiler:

 • Everything DiSC® Work of Leaders
 • Everything DiSC® Management
 • Everything DiSC® 363 for Leaders
 • Everything DiSC® Productive Conflict
 • Everything DiSC® Sales
 • Everything DiSC® Group Culture Report

Til alle profiler knytter der sig et antal hjælperapporter, der har til formål at understøtte dit arbejde med profilerne.

Vil du vide mere om de enkelte profiler?
Se beskrivelse af de enkelte profiler, produktark og find eksempler på rapporter ved at klikke på de respektive logoer nedenfor.

OM CERTIFICERINGEN

Certificering i The Five Behaviors of a Cohesive Team™ + Certificering i Everything DiSC® Workplace 

Formålet med en certificering er at klæde dig på – såvel teoretisk som praktisk – til at kunne arbejde professionelt med profilerne og de tilhørende materialer på en værdiskabende og etisk korrekt måde.

Hvordan foregår certificeringen?
Certificering foregår online og består af:

 • 3-5 moduler/live sessioner fordelt over et par uger.
 • Gruppeøvelser, hvor du sammen med de øvrige deltagere udforsker udfordrende scenarier, der kan opstå i arbejdet med profilerne.
 • Paratvidentest for at sikre din forståelse af indholdet og fastholde din nye viden.
 • Afsluttende eksamen.

Der er ca. et par timers forberedelse til hvert modul. Certificering foregår på engelsk.

Certificeringsbrochure – Five Behaviors of a Cohesive Team™

Certificeringsbrochure – Everything DiSC® Workplace

KONTAKT OS

Skal vi hjælpe med jeres næste udviklingsprojekt?

Vi er altid klar til en snak om, hvordan effektfuld kan gøre en forskel for jer…

  Navn