Loading...
effektfuld ledelse® 2018-01-30T23:43:31+00:00

effektfuld ledelse®

effektfuld ledelse® - ledertræning og lederudvikling

Lederens rolle er en mangesidet størrelse: Lederen skal kunne gå foran – og kunne holde sig i baggrunden. Kunne planlægge sin tid effektivt – men være fleksibel. Lederen skal også kunne etablere et nært forhold til sine medarbejdere – og holde en konstruktiv afstand. Udfordringerne er mange og kræver kompetent ledelse.

Et praksisorienteret lederudviklingsforløb

effektfuld ledelse® er et grundigt og yderst praksisorienteret ledertræningsforløb, der giver lederen viden og værktøjer indenfor 3 områder: Personlig ledelse, personaleledelse og virksomhedsledelse.

Sådan foregår forløbet

Forløbet strækker sig over 1 år og består af 16 sparringer. De 8 sparringer afholdes i din egen virksomhed med 5 ugers interval, og ses i modellen ovenfor. Mellem hver sparring i din virksomhed afholder vi en online sparring. Hver sparring har et overordnet tema, og indholdet relateres til din dagligdag på jobbet.

Træningsmaterialet består af en mappe og virtuelt materiale. Til hver sparring forbereder du dig ved læsning og besvarelse af spørgsmål. Sideløbende udøver du ledelse i praksis – det kalder vi action-learning.

Du får tilknyttet en professionel sparringspartner gennem hele forløbet. Din sparringspartner er certificeret i effektfuld ledelse® og i de personprofilredskaber, der anvendes.

Målgruppe

Forløbet er målrettet mellemledere, afdelingsledere og direktører. Det er fx egnet til den nye leder, der skal klædes på til lederrollen; til den erfarne leder, der har behov for nye ledelsesværktøjer og måder at tilgå ledelse på og til onboarding af ledere/direktører, som skal være i stand til at performe efter kort tid.

VIL DU VIDE MERE?

SE BROCHURE
Læs hvad kunderne siger

KLAR TIL EFFEKTFULD UDVIKLING?

Er du interesseret i  effektfuld ledelse®, kan du kontakte Pia Nielsen på tlf. 20 68 20 61 eller pn@effektfuld.dk. Du er også velkommen til at kontakte Pia, hvis du vil vide mere om forløbet.

effektfuld ledelse II

Læs mere

effektfuld jobliv® - talentudvikling og medarbejderudvikling

Læs mere

KONTAKT OS

Skal vi hjælpe med jeres næste udviklingsprojekt?

Pia Nielsen
Indehaver & ledelseskonsulent
+45 20 68 20 61

pn@effektfuld.dk

Vi er altid klar til en snak om, hvordan effektfuld kan gøre en forskel for jer…

Navn

Virksomhed

E-mail

Telefon