Forretningsmæssig sparring og kompetenceudvikling

Savner du en fast sparringspartner omkring forretningsmæssige problemstillinger i din virksomhed? effektfuld a/s tilbyder i samarbejde med Erhvervshus Nordjylland mindre nordjyske virksomheder et 6-8 måneders struktureret udviklingsforløb. 

Mindre virksomheder er ofte udfordret af, at de skal udvikle sig samtidig med, at de løse mange forskellige driftsmæssige opgaver. Derfor tilbyder vi i samarbejde med Erhvervshus Nordjylland forløbet ‘Vilje til Vækst – Forretningsmæssig sparring og kompetenceudvikling’.

Forløbet giver dig en fast sparringspartner i 6 – 8 måneder. Sparringerne hjælper dig med at udvikle og optimere din virksomhed, idet du dermed får nye kompetencer til din virksomhedes ledelse og medarbejdere.

Dit udbytte

  • Sikre virksomheden udnytter sine forretningsmuligheder bedst muligt.
  • Professionel og uvildig sparring, når nye veje skal findes.
  • Tilføre virksomhedens ledere og medarbejdere nye kompetencer.
  • Skabe mulighed for bedre indtjening og øget vækst.

effektfuld a/s er udvalgt leverandør

effektfuld a/s er udvalgt af Erhvervshus Nordjylland til at kunne gennemføre forløbet Forretningsmæssig sparring og kompetenceudvikling. Hvis din virksomhed er nordjysk forankret og bl.a. opfylder EU’s krav til SMV-virksomheder, så er der mulighed for at modtage et tilskud  i forbindelse med gennemførsel af forløbet. Læs mere i brochuren Forretningsmæssig sparring og kompetenceudvikling.

Om effektfuld a/s

Det er Pia Nielsen, der varetager sparringen og kompetenceudviklingen. Pia har erfaring fra både den private og offentlige sektor, hvor hun siden 2002 har arbejdet professionelt med ledelse, organisation, kompetenceudvikling og strategi.

Pia har selv drevet virksomhed siden 2003 og har arbejdet med vækst og udvikling i flere ejerledede virksomheder, og kender derfor også til det ”særlige liv”, der gør sig gældende her.

Såfremt vi i det indledende møde finder det fordelagtigt, at tilkoble en anden konsulent/partner fra effektfuld a/s, er det også muligt.

Læs mere om os og vores partnere.

VIL DU VIDE MERE?

DET SIGER ANDRE OM FORLØBET

Halkær Ådal

HALKÆR ÅDAL
Kate Bryrup, e
jer og adm. direktør, Halkær Ådal (tv)
Edith Agerbo, ejer og produktionsansvarlig, Halkær Ådal (th)

”Vi har via effektfuld a/s og forløbet effektfuld ledelse® fået et ledelsesmæssigt kompetenceløft i forbindelse med vores ambition om at vækste Halkær Ådal. Vi har arbejdet med vores ledelsesstile, det personlige lederskab, rollefordeling samt personaleledelse – alt sammen med udgangspunkt i vores personlige ledelsesvisioner. Herigennem har vi bl.a. fået værktøjer til at håndtere vores respektive roller i organisationen.

Gennem forløbet har vi også fået tid og rum til at hæve os over hverdagen og driften og arbejde mere fokuseret med vores vækststrategi og ledelse af vores virksomhed. Vi har fået skabt struktur, fået værktøjer til at prioritere i opgaverne, øget samarbejdet om ledelsesopgaverne, arbejdet med at lede gennem vores medarbejdere og lært at håndtere konflikter konstruktivt.”

KONTAKT OS

Skal vi hjælpe med jeres næste udviklingsprojekt?

Vi er altid klar til en snak om, hvordan effektfuld kan gøre en forskel for jer…

    Navn

    Virksomhed