Profiler/værktøjer

effektfuld a/s tilbyder forskellige profiler/værktøjer til leder-, medarbejder- og organisationsudvikling. Profilerne skaber nye vinkler og større forståelse – et effektivt udgangspunkt, når I ønsker at realisere jeres fulde potentiale.

Hos effektfuld a/s har vi valgt primært at arbejde med Everything DiSC®, idet det er et dokumenteret og validt værktøj. Derudover er Everything DiSC® effektivt – på kort tid giver det jer et godt udgangspunkt for at arbejde med både selvindsigt og samarbejde. Endelig er værktøjet intuitivt, enkelt og let at anvende i praksis.

Everything DISC® – fordi forskellighed er en styrke
Everything DiSC® hjælper hver dag ledere og medarbejdere med at blive mere effektive – både individuelt og/eller i teams. I får et nyt, fælles sprog til at tale om udfordringer og styrker – herunder hvad der motiverer og demotiverer. I får også strategier og værktøjer til at arbejde med jeres forskelligheder. Kort sagt et optimalt udgangspunkt, når I ønsker udvikling.

The Five Behaviors of a Cohesive Team™ – et unikt teamværktøj
Det kræver hårdt arbejde at få alle teammedlemmers præferencer og adfærdsstile til at spille sammen i et produktivt og sammenhængende team, men udbyttet er stort – både for individet, teamet og organisationen. The Five Behaviors of a Cohesive Team™ er et værktøj der, understøttet af Everything DiSC®, hjælper teammedlemmerne til at forstå deres DiSC®-stil og klarlægger samarbejdet i teamet. Det hjælper til i endnu højere grad at forstå de faktorer, der skaber optimalt samarbejde og bedre resultater – et godt udgangspunkt til at blive et produktivt og sammenhængende team.

En bred palette af person- og teamprofiler
Du kan benytte dig af vores person- og teamprofiler som en selvstændig ydelse eller som en del af en større udviklingsproces i din organisation. Flere af profilerne indgår også som en del af vores effektfuld-forløb. Læs mere om de enkelte profiler via knappen nedenfor.


Bliv Everything DISC®-certificeret via effektfuld a/s

Arbejder du professionelt med leder-og medarbejderudvikling, teamudvikling, organisationsudvikling, konflikthåndtering og/eller rekruttering? Som konsulent eller intern ressourceperson i en virksomhed kan du blive certificeret i en eller flere Everything DiSC® profiler. Læs mere om dine muligheder via knappen nedenfor.

HVAD ER EVERYTHING DiSC®?

Everything DiSC® er et solidt og professionelt profilværktøj, udviklet i USA og testet af en lang række virksomheder, ledere og organisationseksperter.

HVAD ER THE FIVE BEHAVIORS OF A COHESIVE TEAM™?

The Five Behaviors of a Cohesive Team™ er et nuanceret teamværktøj, der bygger på den amerikanske bestseller “The Five Dysfunctions of a Team” af Patrick Lencioni.

AUTORISERET PARTNER

effektfuld a/s er autoriseret partner ved Wiley. Det betyder, at vi er godkendt til at rådgive om, og undervise i Everything DiSC® og The Five Behaviors of a Cohesive Team™.

Everything DiSC® autoriseret partner

The Five Behaviors of a Cohesive Team™ Autoriseret partner

KONTAKT OS

Skal vi hjælpe med jeres næste udviklingsprojekt?

Vi er altid klar til en snak om, hvordan effektfuld kan gøre en forskel for jer…