Loading...
CSR – socialt ansvar 2017-11-16T18:23:25+00:00

CSR – socialt ansvar

CSR – socialt ansvar

Hos effektfuld mener vi, at det er vigtigt at yde et socialt ansvar – og et ansvar i det hele taget. Det gælder både, hvad enten man er en mindre eller større virksomhed. Derfor støtter vi løbende forskellige projekter, som har et godt formål:

effektfuld a/s

VI STØTTER:

Familier med kræftramte børn

Vi støtter familier med kræftramte børn, som har det sværere end de fleste. Organisationen formidler kontakt og støtte til familier med kræftramte børn og afholder faglige aktiviteter for børn og unge med kræft. Samtidig sikrer organisationen, at der afsættes tilstrækkelige midler til forskningen indenfor kræft.

UNICEF

Som bidragsyder til UNICEF er vi med til at støtte de børn, der har mest brug for det. UNICEF  når flere børn end nogen anden børneorganisation og med alle FNs medlemslande i ryggen, har UNICEF  en større chance for at gøre en forskel og give alle børn en fair chance. Fx får 36% af alle verdens børn vacciner fra UNICEF. 

Danske hospitalsklovne

Som sponsor for Danske Hospitalsklovne hjælper vi med at sprede glæde blandt syge børn i Danmark. Danske Hospitalsklovne arbejder på hospitaler og institutioner over hele landet. Hospitalklovnens arbejde består i at tilbyde barnet sit nærvær og en at snakke med. Klovnen kan – i hvert fald for en stund – lette sorgen og ubehaget og give plads til livsglæden.

Aalborg Zoo

Vi tager ansvar for naturen og er som sponsor i Aalborg Zoo en del af et bæredygtigt program. Aalborg Zoo har fokus på naturbevaring og er aktiv i det internationale avls- og forskningssamarbejde med det formål at bevare truede dyrearter, så vi kan opretholde mangfoldigheden af de dyr, der er på kloden.

Vi støtter Aalborg Zoo

Kvinde-pigeafdelingen i AaB

Vi yder sponsorstøtte til talentudviklingen i kvinde-/pigeafdelingen i AaB. AaB talentcenter samler de mest ambitiøse og talentfulde spillere, og arbejder for at give dem de bedste betingelser for udvikling. Formålet er at spille med i landets bedste ungdomsrækker og udvikle pigefodboldspillere til ungdomslandsholdene.

Vi støtter Aab

KONTAKT OS

Skal vi hjælpe med jeres næste udviklingsprojekt?

Pia Nielsen
Indehaver & ledelseskonsulent
+45 20 68 20 61

pn@effektfuld.dk

Vi er altid klar til en snak om, hvordan effektfuld kan gøre en forskel for jer…

Navn

Virksomhed

E-mail

Telefon