Vi støtter

CSR – socialt ansvar

Hos effektfuld mener vi, at det er vigtigt at yde et socialt ansvar – og et ansvar i det hele taget. Det gælder både, hvad enten man er en mindre eller større virksomhed. Derfor støtter vi løbende forskellige projekter, som har et godt formål:

effektfuld a/s

VI STØTTER:

Red barnet

Som erhvervssponsor for Red barnet støtter vi arbejdet med at hjælpe sårbare børn i Danmark og ude i verdens brændpunkter. Red barnet redder liv, yder nødhjælp og forebygger katastrofer. Organisationen bekæmper også vold, overgreb og mobning og sikrer skolegang, opbygger fællesskaber og styrker børns modstandskraft. Red barnet er verdens førende uafhængige børneorganisation.

RED BARNET

Familier med kræftramte børn

Vi støtter familier med kræftramte børn, som har det sværere end de fleste. Organisationen formidler kontakt og støtte til familier med kræftramte børn og afholder faglige aktiviteter for børn og unge med kræft. Samtidig sikrer organisationen, at der afsættes tilstrækkelige midler til forskningen indenfor kræft.

Gestus Nord

effektfuld er erhvervspartner hos Gestus Nord, fordi vi gerne vil hjælpe de svageste og mest trængte. Foreningens formål er, at yde en ’gestus’ til de nordjyske børnefamilier som har mindst og mangler mest, hvilket gælder både par og enlige forældre. Gestus Nord tilbyder forskellige former for hjælp alt efter behov: konfirmationshjælp, økonomisk vejledning og rådgivning, PC-hjælp, oplevelsesture for de mindste, julehjælp etc.

gestus nord