CSR – socialt ansvar

CSR – socialt ansvar

Hos effektfuld mener vi, at det er vigtigt at yde et socialt ansvar – og et ansvar i det hele taget. Det gælder både, hvad enten man er en mindre eller større virksomhed. Derfor støtter vi løbende forskellige projekter, som har et godt formål:

effektfuld a/s

VI STØTTER:

Familier med kræftramte børn

Vi støtter familier med kræftramte børn, som har det sværere end de fleste. Organisationen formidler kontakt og støtte til familier med kræftramte børn og afholder faglige aktiviteter for børn og unge med kræft. Samtidig sikrer organisationen, at der afsættes tilstrækkelige midler til forskningen indenfor kræft.

Gestus Nord

effektfuld er erhvervspartner hos Gestus Nord, fordi vi gerne vil hjælpe de svageste og mest trængte. Foreningens formål er, at yde en ’gestus’ til de nordjyske børnefamilier som har mindst og mangler mest, hvilket gælder både par og enlige forældre. Gestus Nord tilbyder forskellige former for hjælp alt efter behov: konfirmationshjælp, økonomisk vejledning og rådgivning, PC-hjælp, oplevelsesture for de mindste, julehjælp etc.

gestus nord

UNICEF

Som bidragsyder til UNICEF er vi med til at støtte de børn, der har mest brug for det. UNICEF  når flere børn end nogen anden børneorganisation og med alle FNs medlemslande i ryggen, har UNICEF  en større chance for at gøre en forskel og give alle børn en fair chance. Fx får 36% af alle verdens børn vacciner fra UNICEF. 

Danske hospitalsklovne

Som sponsor for Danske Hospitalsklovne hjælper vi med at sprede glæde blandt syge børn i Danmark. Danske Hospitalsklovne arbejder på hospitaler og institutioner over hele landet. Hospitalklovnens arbejde består i at tilbyde børnene sit nærvær og en at snakke med. Klovnen kan – i hvert fald for en stund – lette sorgen og ubehaget og give plads til livsglæden.

Kvinde-pigeafdelingen i AaB

Vi støtter talentudviklingen i kvinde-/pigeafdelingen i AaB. AaB talentcenter samler de mest ambitiøse og talentfulde spillere, og arbejder for at give dem de bedste betingelser for udvikling. Formålet er at spille med i landets bedste ungdomsrækker og udvikle pigefodboldspillere til ungdomslandsholdene.

Vi støtter Aab

KONTAKT OS

Skal vi hjælpe med jeres næste udviklingsprojekt?

Pia Nielsen, indehaver & ledelseskonsulent

Pia Nielsen
Direktør & ledelseskonsulent
+45 20 68 20 61

pn@effektfuld.dk

Vi er altid klar til en snak om, hvordan effektfuld kan gøre en forskel for jer…

Navn

Virksomhed

E-mail

Telefon

Jeg accepterer, at mine personlige data gemmes, jf. effektfulds persondatapolitik.