Vi støtter

CSR – socialt ansvar

Hos effektfuld mener vi, at det er vigtigt at yde et socialt ansvar – og et ansvar i det hele taget. Det gælder både, hvad enten man er en mindre eller større virksomhed. Derfor støtter vi løbende forskellige projekter, som har et godt formål:

effektfuld a/s

VI STØTTER:

Red barnet

Som erhvervssponsor for Red barnet støtter vi arbejdet med at hjælpe sårbare børn i Danmark og ude i verdens brændpunkter. Red barnet redder liv, yder nødhjælp og forebygger katastrofer. Organisationen bekæmper også vold, overgreb og mobning og sikrer skolegang, opbygger fællesskaber og styrker børns modstandskraft. Red barnet er verdens førende uafhængige børneorganisation.

RED BARNET

Familier med kræftramte børn

Vi støtter familier med kræftramte børn, som har det sværere end de fleste. Organisationen formidler kontakt og støtte til familier med kræftramte børn og afholder faglige aktiviteter for børn og unge med kræft. Samtidig sikrer organisationen, at der afsættes tilstrækkelige midler til forskningen indenfor kræft.

Gestus Nord

effektfuld er erhvervspartner hos Gestus Nord, fordi vi gerne vil hjælpe de svageste og mest trængte. Foreningens formål er, at yde en ’gestus’ til de nordjyske børnefamilier som har mindst og mangler mest, hvilket gælder både par og enlige forældre. Gestus Nord tilbyder forskellige former for hjælp alt efter behov: konfirmationshjælp, økonomisk vejledning og rådgivning, PC-hjælp, oplevelsesture for de mindste, julehjælp etc.

gestus nord

UNICEF

Som bidragsyder til UNICEF er vi med til at støtte de børn, der har mest brug for det. UNICEF  når flere børn end nogen anden børneorganisation og med alle FNs medlemslande i ryggen, har UNICEF  en større chance for at gøre en forskel og give alle børn en fair chance. Fx får 36% af alle verdens børn vacciner fra UNICEF. 

Danske hospitalsklovne

Som sponsor for Danske Hospitalsklovne hjælper vi med at sprede glæde blandt syge børn i Danmark. Danske Hospitalsklovne arbejder på hospitaler og institutioner over hele landet. Hospitalklovnens arbejde består i at tilbyde børnene sit nærvær og en at snakke med. Klovnen kan – i hvert fald for en stund – lette sorgen og ubehaget og give plads til livsglæden.

Klovnesponsor 2020

Vi støtter også lokalsporten

Aalborg håndbold

effektfuld a/s er lokalsponsor for Aalborg håndbold. Vi synes nemlig det er vigtigt at støtte sportslige og kulturelle aktiviteter, der støtter lokalsamfundene. Aalborg Håndbold vil være blandt de førende klubber i dansk herrehåndbold og være det håndboldbrand, der samler herrehåndbolden i Aalborg og i Nordjylland. Foreningen ønsker at være en attraktiv klub for både spillere og samarbejdspartnere, ligesom den ønsker at skabe underholdning og give oplevelser for det nordjyske håndboldpublikum.

Aalborg håndbold

AaB Kvinde Elitefodbold

Vi støtter AaB Kvinde Elitefodbold, da vi gerne vil bidrage til at støtte lokalesporten. AaB er et brand, der er kendt og elsket af langt de fleste nordjyder, og AaB’s kvinder spiller med i landets bedste række Gjensidige Kvindeliga. I AaB har der i mange år via AaB’s talentcenter for piger været arbejdet på at styrke elitefodbold i Nordjylland, og mange af de spillere, der nu er på ligaholdet, er et resultat af dette arbejde. Denne mangeårige indsats vil vi gerne bakke om omkring.

Aab logo

KONTAKT OS

Skal vi hjælpe med jeres næste udviklingsprojekt?

Vi er altid klar til en snak om, hvordan effektfuld kan gøre en forskel for jer…

    Navn

    Virksomhed

    E-mail

    Telefon

    Jeg accepterer, at mine personlige data gemmes, jf. effektfulds persondatapolitik.