Om os

effektfuld a/s

effektfuld a/s udvikler og gennemfører leder- og medarbejderudviklingsforløb med udgangspunkt i de unikke effektfuld-koncepter, som er målrettet ledere og nøglemedarbejdere.

Vores kunder er virksomheder fra vidt forskellige brancher og med vidt forskellige udfordringer. Derfor er vores forløb opbygget, så de tager udgangspunkt i den enkelte leders/medarbejders behov og udfordringer samt de organisatoriske og strategiske ambitioner, forløbene skal bidrage til at realisere. Det sikrer effekt hos både den enkelte person såvel som hos organisationen som helhed.

Ikke bare vores navn, også vores vision
effektfuld a/s har rødder tilbage til 2003. Pia Nielsen er indehaver af effektfuld a/s og har udviklet de unikke effektfuld-koncepter. Vores vision er at skabe varige effektfulde resultater. Det gør vi ved at sætte mennesker og virksomheder i bevægelse, og dermed give dem forudsætningerne for målopnåelse.

Bred kundeportefølje
effektfuld-koncepterne er efterspurgte i både små- og store virksomheder såvel som i private- og offentlige organisationer. Inden for de sidste år har vi blandt andet samarbejdet med virksomheder som FMC-Cheminova, Samsung, Semler Gruppen A/S, Thisted Kommune – ældreplejen, Waoo! A/S, Alka Forsikring, Aalborg Kommune – Business Aalborg, eniig a.m.b.a, Aalborg Universitet, Hirtshals Yard A/S, Rebild Kommunes Jobcenter, Damstahl A/S og Aalborg Zoo.

Samarbejdspartnere
effektfuld a/s er autoriseret partner ved Wiley. Det betyder, at vi er godkendt til at rådgive om og undervise i Everything DiSC® og The Five Behaviors of a Cohesive Team™.

Vi har certificerede partnere samt specialiserede samarbejdspartnere i hele Danmark.

AUTORISERET PARTNER

KONTAKT OS

Skal vi hjælpe med jeres næste udviklingsprojekt?

Vi er altid klar til en snak om, hvordan effektfuld kan gøre en forskel for jer…

    Navn

    Virksomhed

    E-mail

    Telefon

    Jeg accepterer, at mine personlige data gemmes, jf. effektfulds persondatapolitik.