Indlæser...
Organisationsudviklingsforløb2021-03-09T21:39:36+01:00

Det siger vores kunder – organisationsudviklingsforløb

AKKC logo

Aalborg Kongres og Kultur Center havde behov for at få skabt en fælles retning for AKKC og et tværgående samarbejde i organisationen. Gennem knap et år gennemgik de 6 ledere i lederteamet derfor et udviklingsforløb bestående af dels fælles temadage med fokus på at skabe et mere sammentømret ledelsesteam, og dels individuelle sparringer med fokus på at styrke den enkelte leder i den daglige ledelsesopgave i AKKC.

NIKOLAJ HOLM

Direktør
AKKC

”Vi er blevet et endnu mere sammentømret ledelsesteam, der har stor tillid til hinanden. Det betyder, at vi kan udfordre hinanden og have forskellige synspunkter, men alligevel nå frem til løsninger, som alle comitter sig til. På langt sigt er jeg overbevist om, at forløbet har givet os det, der skal til for at sikre et stærkt fællesskab med en fælles forståelse af vision, retning, mål og midler – ikke kun i ledergruppen, men i hele AKKC”.

LÆS HELE ARTIKLEN

Allan Busk

3F

Ledere løser deres opgaver bedst, når de er en del af et godt ledelsesteam. Ledergruppen fra 3F Aalborg – bestående af 12 ledere – har gennemgået et skræddersyet lederudviklingsforløb under overskriften ”Effektfuld Ledelse: flere opgaver – ét hold”.

ALLAN BUSK

Formand
3F Aalborg

Forløbet med effektfuld a/s har været godt og med de nye værktøjer, er vi bedre rustet til at sikre en god arbejdsplads. Vi har altid sat mange skibe i søen, men ikke været gode nok til at gøre tingene færdige. I forløbet har vi arbejdet med at holde fokus på kerneopgaven og prioritere ud fra det, hvilket har gjort en forskel. Bl.a. har vi indført at bruge handlingsplaner, så vi skriver de aftaler ned, vi indgår. Dvs. som mål med deadlines, handlinger og ansvarshavende.

I forløbet har vi arbejdet med værktøjet ’De 5 adfærdsmønstre’, og selvom vi i forvejen