Indlæser...
Organisationsudviklingsforløb2018-12-04T20:43:44+01:00

Det siger vores kunder – organisationsudviklingsforløb

effektfuld jobliv® cases
effektfuld ledelse® cases

Thisted Kommune organisationsudviklingsforløb

En ny struktur i Ældreplejen i Thisted Kommune førte til etablering af et nyt lederteam. effektfuld a/s har i den forbindelse trænet lederne i, hvordan de kan skabe et velfungerende og effektivt team.

ANNETTE JENSEN & LONE SAABY

Leder af Plejecentre Midt & leder af plejehjemmet Kristianslyst
Thisted Kommune

“Vi har fået et overblik over, hvilke kompetencer vi har i teamet, og hvordan vi bringer dem i spil. Vi er også blevet bevidste om, at vi kan – og hvordan vi kan – udnytte, at vi ser verden forskelligt – i stedet for at lade os begrænse af det! Endelig har vi fået indblik i, hvilke kompetencer vi godt kunne bruge flere af i teamet, og som vi derfor skal have opmærksomhed på i vores arbejde. 

Større indsigt hos det enkelte teammedlem betyder også, at vi bidrager mere autentisk og kan indgå i konstruktive drøftelser renset for forsvarsmekanismer, automatiske mønstre mm. Det er noget, der er befordrende for teamet. 

Forløbet har også skabt værdi for vores medarbejdere og beboere. Når vi i ledelsesteamet er mere bevidste om egne styrker og begrænsninger, har vi dels mulighed for at gøre medarbejderne mere bevidste om deres adfærd, og dels mulighed for at tilpasse ledelsesstilen til den enkelte medarbejder. Begge dele noget, der er positivt for leder-medarbejdersamarbejdet og som også smitter af på medarbejdernes relation og løsninger til beboerne på plejehjemmene”.

Ole Zinck organisationsudviklingsforløb

FMC/Cheminova har gennem årene anvendt effektfuld a/s til at gennemføre gruppeforløb i personlig effektivitet for mere end 100 medarbejdere. 

OLE ZINCK

Ole Zinck

HR Manager
FMC/Cheminova

”FMC/Cheminova har gennem tiden haft mere end 100 ledere og medarbejdere gennem forløbet i personlig effektivitet. Forløbet har givet en ny værktøjskasse og et fælles sprog, som de efterfølgende har kunne trække direkte på i deres daglige arbejde. Det har resulteret i både mere effektive og målrettede ledere og medarbejdere, samt bidraget til større overskud og arbejdsglæde i dagligdagen. Vi kan derfor varmt anbefale forløbet til andre.” 

Susanne Solskov

Aalborg Zoo har bl.a. anvendt effektfuld a/s til at gennemføre et afdelingsforløb med fokus på personlig effektivitet. Forløbet bestod af 2 dages workshop, hvor deltagerne fik lavet en personlig effektivitetsprofil, oplæg om teorier og værktøjer samt træning i praksis. 

SUSANNE SOLSKOV

Marketingansvarlig
Aalborg Zoo

“Jeg har fået en værktøjskasse, som jeg kan gribe til, når opgavebunken er ved at eksplodere. Det er en længere indsats at ændre vaner, men jeg er via de 2 dage blevet klædt på til at etablere nye vaner, som vil give mig mere overblik, overskud, arbejdsglæde og tid til at fokusere på de opgaver, der skaber størst værdi ”.

KONTAKT OS

Skal vi hjælpe med jeres næste udviklingsprojekt?

Pia Nielsen, indehaver & ledelseskonsulent

Pia Nielsen
Direktør & ledelseskonsulent
+45 20 68 20 61

pn@effektfuld.dk

Vi er altid klar til en snak om, hvordan effektfuld kan gøre en forskel for jer…

Navn

Virksomhed

E-mail

Telefon

Jeg accepterer, at mine personlige data gemmes, jf. effektfulds persondatapolitik.