Presse

Information vedr. presse

Pressekontakt:
Louise Toftgaard

effektfuld logo samt profiltekst må anvendes i forbindelse med offentlige artikler mv.

Profiltekst: Om effektfuld a/s
effektfuld a/s udvikler og gennemfører leder- og medarbejderudviklingsforløb med udgangspunkt i de unikke effektfuld-koncepter effektfuld ledelse® og effektfuld jobliv®, som er målrettet henholdsvis ledere og nøglemedarbejdere.

Virksomheden har rødder tilbage til 2003, og indehaveren er Pia Nielsen, som har udviklet og videreudviklet effektfuld-koncepterne. Visionen er at skabe varige effektfulde resultater – både for ledere, medarbejdere og organisationen som helhed.

effektfuld-koncepterne er efterspurgte i både små- og store virksomheder såvel som i private- og offentlige organisationer. Inden for de sidste år har vi blandt andet samarbejdet med virksomheder som FMC-Cheminova, Samsung, Semler Gruppen A/S, Thisted Kommune – ældreplejen, Waoo! A/S, Alka Forsikring, Aalborg Kommune – Business Aalborg, eniig a.m.b.a, Aalborg Universitet, Hirtshals Yard A/S, Rebild Kommunes Jobcenter, Damstahl A/S og Aalborg Zoo.

effektfuld a/s er autoriseret partner ved Wiley. Det betyder, at vi er godkendt til at rådgive om og undervise i Everything DiSC® og The Five Behaviors of a Cohesive Team™.

effektfuld a/s har certificerede partnere og specialiserede samarbejdspartnere i hele Danmark.

Logo

Download logo i diverse formater her:

effektfuld logo

Download logo

KONTAKT OS

Skal vi hjælpe med jeres næste udviklingsprojekt?

Vi er altid klar til en snak om, hvordan effektfuld kan gøre en forskel for jer…

    Navn

    Virksomhed

    E-mail

    Telefon

    Jeg accepterer, at mine personlige data gemmes, jf. effektfulds persondatapolitik.