Loading...
Presse 2017-08-08T18:56:19+00:00

Presse

Information vedr. presse

Pressekontakt:
Louise Toftgaard, Kommunikationsansvarlig
Mail: lt@effektfuld.dk
Tlf.: 60 22 35 43

effektfuld logo samt profiltekst må anvendes i forbindelse med offentlige artikler mv.

Profiltekst: Om effektfuld a/s
effektfuld a/s udvikler og gennemfører leder- og medarbejderudviklingsforløb med udgangspunkt i de unikke effektfuld-koncepter effektfuld ledelse® og effektfuld jobliv®, som er målrettet henholdsvis ledere og nøglemedarbejdere.

Virksomheden har rødder tilbage til 2003, og indehaveren er Pia Nielsen, som har udviklet og videreudviklet effektfuld-koncepterne. Visionen er at skabe varige effektfulde resultater – både for ledere, medarbejdere og organisationen som helhed.

effektfuld-koncepterne er efterspurgte i både små- og store virksomheder såvel som i private- og offentlige organisationer. Inden for de sidste år har vi blandt andet samarbejdet med virksomheder som FMC/Cheminova, Aalborg ZOO, Waoo! A/S, Alka Forsikring, eniig a.m.b.a, Hirtshals Yard A/S, Samsung og Damstahl A/S.

effektfuld a/s er autoriseret partner ved Wiley. Det betyder, at vi er godkendt til at rådgive om og undervise i Everything DiSC® og The Five Behaviors of a Cohesive Team™. Vi har desuden et tæt samarbejde med FREMDRIFT A/S og Business Institute A/S. Derudover

effektfuld a/s har certificerede partnere i hele Danmark.

Logo

Download logo i diverse formater her:

effektfuld logo

Download logo

KONTAKT OS

Skal vi hjælpe med jeres næste udviklingsprojekt?

Pia Nielsen
Indehaver & ledelseskonsulent
+45 20 68 20 61

pn@effektfuld.dk

Vi er altid klar til en snak om, hvordan effektfuld kan gøre en forskel for jer…

Navn

Virksomhed

E-mail

Telefon