Presse

Information vedr. presse

Pressekontakt:
Louise Toftgaard

effektfuld logo samt profiltekst må anvendes i forbindelse med offentlige artikler mv.

Profiltekst: Om effektfuld a/s
effektfuld a/s udvikler og gennemfører leder- og medarbejderudviklingsforløb med udgangspunkt i de unikke effektfuld-koncepter effektfuld ledelse® og effektfuld jobliv®, som er målrettet henholdsvis ledere og nøglemedarbejdere.

Virksomheden har rødder tilbage til 2003, og indehaveren er Pia Nielsen, som har udviklet og videreudviklet effektfuld-koncepterne. Visionen er at skabe varige effektfulde resultater – både for ledere, medarbejdere og organisationen som helhed.

effektfuld-koncepterne er efterspurgte i både små- og store virksomheder såvel som i private- og offentlige organisationer. Inden for de sidste år har vi blandt andet samarbejdet med virksomheder som FMC-Cheminova, Samsung, Semler Gruppen A/S, Thisted Kommune – ældreplejen, Waoo! A/S, Alka Forsikring, Aalborg Kommune – Business Aalborg, eniig a.m.b.a, Aalborg Universitet, Hirtshals Yard A/S, Rebild Kommunes Jobcenter, Damstahl A/S og Aalborg Zoo.

effektfuld a/s er autoriseret partner ved Wiley. Det betyder, at vi er godkendt til at rådgive om og undervise i Everything DiSC® og The Five Behaviors of a Cohesive Team™.

effektfuld a/s har certificerede partnere og specialiserede samarbejdspartnere i hele Danmark.

Logo

Download logo i diverse formater her:

effektfuld logo

KONTAKT OS

Skal vi hjælpe med jeres næste udviklingsprojekt?

Vi er altid klar til en snak om, hvordan effektfuld kan gøre en forskel for jer…

    Navn

    Virksomhed

    E-mail

    Telefon

    Jeg accepterer, at mine personlige data gemmes, jf. effektfulds persondatapolitik.