Loading...
effektfuld jobliv® 2018-01-30T23:45:20+00:00

effektfuld jobliv®

effektfuld jobliv® - talentudvikling og medarbejederudvikling

At have succes som nøglemedarbejder og samtidig være i balance med sig selv er en vigtig opgave for at få medgang både i dit job og i dit private liv. Det forudsætter, at du evner at lede dig selv. At du ved, hvor du er på vej hen og hvorfor. At du kan forfølge dine mål uden at gå på kompromis med det, du står for.

Gennem effektfuld jobliv® afklarer vi, hvilke kompetencer du har nu, og hvordan du kan udvikle dine komeptencer til kommende krav og udfordringer. Netop dette gør også forløbet velegnet til talentudvikling.

Et praksisorienteret medarbejderudviklingsforløb

effektfuld jobliv® er et grundigt og yderst praksisorienteret forløb, der fokuserer på din personlige udvikling og sikrer, at din personlige udvikling hænger sammen med det krydsfelt, som du befinder dig i: kunder, kolleger, din leder, virksomheden mv. Forløbet giver dig viden og værktøjer indenfor 3 områder: Personligt udgangspunkt, selvledelse og samarbejde samt personlig strategi.

Sådan foregår forløbet

effektfuld jobliv® strækker sig over 7 måneder og består af 10 sparringer. De 5 sparringer afholdes i din egen virksomhed og ses i modellen ovenfor. Mellem hver sparring i din virksomhed afholder vi derudover en online sparring. Hver sparring har et overordnet tema, og indholdet relateres til din dagligdag på jobbet.

Træningsmaterialet består af en mappe og virtuelt materiale. Til hver sparring forbereder du dig ved læsning og besvarelse af spørgsmål. Sideløbende afprøver du din nye viden og de nye værktøjer i din praksis – det kalder vi action-learning.

Du får tilknyttet en professionel sparringspartner gennem hele forløbet. Din sparringspartner er certificeret i effektfuld jobliv® og i de personprofilredskaber, vi anvender.

Målgruppe

effektfuld jobliv® er målrettet nøglemedarbejdere, projektere og teamledere. Det er fx egnet til medarbejderen, der har brug for at blive afklaret omkring egne kompetencer; projektlederen, der har behov for flere værktøjer til at bevare overblikket og sikre optimal prioritering eller teamlederen, der interesserer sig for, hvordan en effektiv kommunikation kan øge trivsel og effektivitet i teamet.

VIL DU VIDE MERE?

Se brochure
Læs hvad kunderne siger

KLAR TIL EFFEKTFULD UDVIKLING?

Er du interesseret i effektfuld jobliv®, kan du kontakte Pia Nielsen på tlf. 20 68 20 61 eller pn@effektfuld.dk. Du er også velkommen til at kontakte Pia, hvis du vil vide mere om forløbet.

effektfuld ledelse® - lederudvikling og ledertræning

Læs mere

effektfuld ledelse II

Læs mere

KONTAKT OS

Skal vi hjælpe med jeres næste udviklingsprojekt?

Pia Nielsen
Indehaver & ledelseskonsulent
+45 20 68 20 61

pn@effektfuld.dk

Vi er altid klar til en snak om, hvordan effektfuld kan gøre en forskel for jer…

Navn

Virksomhed

E-mail

Telefon