Hvem er vi?

Ledelse og administration

Pia Nielsen, indehaver & ledelseskonsulent

PIA NIELSEN

DIREKTØR & LEDELSESKONSULENT 

Pia har i mange år arbejdet med ledelse, organisation og strategi – bl.a. som facilitator, underviser, interim manager og HR-chef samt som sparringspartner for organisationer, ledere og medarbejdere. Som sparringspartner fokuserer Pia både på processen og resultatet og hun har høje ambitioner for sig selv og sine samarbejdspartnere.

Pia står bag effektfuld-koncepterne og har gennemført flere hundrede ledertrænings- og medarbejderudviklingsforløb. Hun har en finansiel baggrund suppleret med HD i Organisation, Ledelse og Strategi og en MBA i Business Psychology. Pia er desuden uddannet trivsels- og stressvejleder ved Psykiatrifonden samt certificeret træner i Everything DiSC® og The Five Behaviors of a Cohesive Team™. Endelig har hun en bestyrelsesuddannelse og bestrider flere bestyrelsesposter.

karsten simensen

KARSTEN SIMENSEN

LEDELSESKONSULENT

Karsten har mange års ledelseserfaring, heraf 17 år som kommunaldirektør. Har endvidere været direktør for Beskæftigelsesregion Nordjylland samt erhvervschef- og arbejdsmarkedschef i Nordjyllands Amt. Dertil kommer en række bestyrelsesposter og tillidsposter.

Karsten mener, at ledelsesudøvelsen bevæger sig i en forkert retning, specielt i den offentlige sektor, med overstyring og kontrolledelse, der fragår kerneopgaven. Et nyt internationalt studie viser, at de private og offentlige virksomheder, der de sidste 10-15 år har haft størst succes, er dem der praktiserer relationsledelse, mens det er kontrol- og styringsledelse, der dominerer herhjemme. Karsten brænder for at hjælpe virksomheder og organisationer med at praktisere relationsledelse, hvor resultater og tillid er i fokus.

Louise Toftgaard, kommunikationsansvarlig

LOUISE TOFTGAARD

KOMMUNIKATIONSANSVARLIG

Louise er ansvarlig for ekstern kommunikation, branding og PR i effektfuld. Hun har en baggrund som Cand.comm fra Aalborg Universitet og har i flere år beskæftiget sig med kommunikation og markedsføring i både private virksomheder og offentlige organisationer.

 Charlotte Torp Nielsen

JULIE MADSEN

STUDENTERMEDHJÆLPER

Julie arbejder med at lave videoindslag til effektfulds YouTube kanal. Derudover går Julie frisk til hånde med ad hoc opgaver og udarbejdelse af kursusmaterialer. Julie går til dagligt i en idrætsklasse på Aalborghus Gymnasium og bruger det meste af fritiden på elitefodbold i AaB og på U19 landsholdet.

Certificerede partnere

 • Allan Vinther Jensen

 • Kontor: Århus

Samarbejdspartnere

 • Mads Lindholm

 • Kontor: Aalborg

 • Heidi Juel Johanson

 • Kontor: Hellerup

 • Henrik Brabrand

 • Kontor: København

KONTAKT OS

Skal vi hjælpe med jeres næste udviklingsprojekt?

Pia Nielsen, indehaver & ledelseskonsulent

Pia Nielsen
Direktør & ledelseskonsulent
+45 20 68 20 61

pn@effektfuld.dk

Vi er altid klar til en snak om, hvordan effektfuld kan gøre en forskel for jer…

  Navn

  Virksomhed

  E-mail

  Telefon

  Jeg accepterer, at mine personlige data gemmes, jf. effektfulds persondatapolitik.