Hvem er vi?

Ledelse og administration

Pia Nielsen, indehaver & ledelseskonsulent

PIA NIELSEN

INDEHAVER

Pia har i mange år arbejdet med ledelse, organisation og strategi – bl.a. som facilitator, underviser, interim manager og HR-chef samt som sparringspartner for organisationer, ledere og medarbejdere. Som sparringspartner fokuserer Pia både på processen og resultatet og hun har høje ambitioner for sig selv og sine samarbejdspartnere.

Pia står bag effektfuld-koncepterne og har gennemført flere hundrede ledertrænings- og medarbejderudviklingsforløb. Hun har en finansiel baggrund suppleret med HD i Organisation, Ledelse og Strategi og en MBA i Business Psychology. Pia er desuden uddannet trivsels- og stressvejleder ved Psykiatrifonden samt certificeret træner i Everything DiSC® og The Five Behaviors of a Cohesive Team™. Endelig har hun en bestyrelsesuddannelse og bestrider flere bestyrelsesposter.

JANNIE DAHL

LEDELSESKONSULENT & SAMARBEJDSPARTNER

Jannie har sin baggrund i HR, Organisation og Ledelse – som HR Partner, projektkonsulent, netværksfacilitator og som selvstændig ledelseskonsulent. Jannies fokus ligger især på at se sammenhænge og skabe mening for den enkelte i organisationen. Som sparringspartner arbejder Jannie på en professionel og understøttende måde, hvor der både er plads til medspil og modspil. Jannie arbejder målrettet med sine samarbejdspartnere for at skabe udvikling, der bringer den enkelte og organisationen merværdi. 

Jannie er tilknyttet effektfuld a/s og certificeret i effektfuld ledelse® og effektfuld® jobliv. Derudover driver hun sin egen virksomhed, der laver ledelsesudvikling- og sparring for især ejer ledede vækstvirksomheder. Jannie har en Bachelor i Engelsk og Kommunikation samt en Kandidat i Human Ressource Management. Jannie er desuden certificeret i diverse HR værktøjer, herunder Everything DISC og The Five Behaviors of a Cohesive Team™. 

karsten simensen

KARSTEN SIMENSEN

LEDELSESKONSULENT

Karsten har mange års ledelseserfaring, heraf 17 år som kommunaldirektør. Har endvidere været direktør for Beskæftigelsesregion Nordjylland samt erhvervschef- og arbejdsmarkedschef i Nordjyllands Amt. Dertil kommer en række bestyrelsesposter og tillidsposter.

Karsten mener, at ledelsesudøvelsen bevæger sig i en forkert retning, specielt i den offentlige sektor, med overstyring og kontrolledelse, der fragår kerneopgaven. Et nyt internationalt studie viser, at de private og offentlige virksomheder, der de sidste 10-15 år har haft størst succes, er dem der praktiserer relationsledelse, mens det er kontrol- og styringsledelse, der dominerer herhjemme. Karsten brænder for at hjælpe virksomheder og organisationer med at praktisere relationsledelse, hvor resultater og tillid er i fokus.

Louise Toftgaard, kommunikationsansvarlig

LOUISE TOFTGAARD

IT, DIGITALISERING & KOMMUNIKATION 

Louise er ansvarlig for it, digitalisering og strategisk kommunikation i effektfuld. Hun har en baggrund som Cand.comm fra Aalborg Universitet og har i flere år beskæftiget sig med it-projektledelse, digitalisering af virksomheder samt strategisk kommunikation i både private virksomheder og offentlige organisationer.

 Charlotte Torp Nielsen

JULIE MADSEN

STUDENTERMEDHJÆLPER

Julie går frisk til hånde med ad hoc opgaver og udarbejdelse af kursusmaterialer. Hun er professionel fodboldspiller i AaB og arbejder også som vikar på en folkeskole.

KONTAKT OS

Skal vi hjælpe med jeres næste udviklingsprojekt?

Vi er altid klar til en snak om, hvordan effektfuld kan gøre en forskel for jer…

    Navn

    Virksomhed

    E-mail