Hvem er vi?

Ledelse og administration

Pia Nielsen, indehaver & ledelseskonsulent

PIA NIELSEN

INDEHAVER

Pia har i mange år arbejdet med ledelse, organisation og strategi – bl.a. som facilitator, underviser, interim manager og HR-chef samt som sparringspartner for organisationer, ledere og medarbejdere. Som sparringspartner fokuserer Pia både på processen og resultatet og hun har høje ambitioner for sig selv og sine samarbejdspartnere.

Pia står bag effektfuld-koncepterne og har gennemført flere hundrede ledertrænings- og medarbejderudviklingsforløb. Hun har en finansiel baggrund suppleret med HD i Organisation, Ledelse og Strategi og en MBA i Business Psychology. Pia er desuden uddannet trivsels- og stressvejleder ved Psykiatrifonden samt certificeret træner i Everything DiSC® og The Five Behaviors of a Cohesive Team™. Endelig har hun en bestyrelsesuddannelse og bestrider flere bestyrelsesposter.

JANNIE DAHL

LEDELSESKONSULENT & SAMARBEJDSPARTNER

Jannie har sin baggrund i HR, Organisation og Ledelse – som HR Partner, projektkonsulent, netværksfacilitator og som selvstændig ledelseskonsulent. Jannies fokus ligger især på at se sammenhænge og skabe mening for den enkelte i organisationen. Som sparringspartner arbejder Jannie på en professionel og understøttende måde, hvor der både er plads til medspil og modspil. Jannie arbejder målrettet med sine samarbejdspartnere for at skabe udvikling, der bringer den enkelte og organisationen merværdi. 

Jannie er tilknyttet effektfuld a/s og certificeret i effektfuld ledelse® og effektfuld® jobliv. Derudover driver hun sin egen virksomhed, der laver ledelsesudvikling- og sparring for især ejer ledede vækstvirksomheder. Jannie har en Bachelor i Engelsk og Kommunikation samt en Kandidat i Human Ressource Management. Jannie er desuden certificeret i diverse HR værktøjer, herunder Everything DISC og The Five Behaviors of a Cohesive Team™.