Få brugsret til effektfuld-koncepterne

Ønsker du adgang til at bruge effektfuld ledelse® og effektfuld jobliv® som selvstændige ydelser i din virksomhed? Du kan som selvstændig konsulent, som konsulenthus eller som virksomhed købe brugsret til koncepterne og dermed bruge dem i din egen virksomhed.

Dig og din virksomhed kan købe adgang til at bruge effektfuld-koncepterne, hvorefter du frit kan enten sælge koncepterne som en del af din virksomheds ydelser eller bruge koncepterne internt i din virksomhed.

Det er en forudsætning, at du rebrander koncepterne, så de passer til din virksomheds brand og profil inden du sælger og/eller bruger dem.

Om effektfuld-koncepterne
effektfuld ledelse® er et praksisorienteret lederudviklingsforløb for den nye leder, der skal klædes på til lederrollen, til den erfarne leder, der har behov for nye ledelsesværktøjer og måder at tilgå ledelse på og til onboarding af ledere og direktører, som skal være i stand til at skabe resultater efter kort tid.

effektfuld jobliv® er et praksisorienteret medarbejderudviklingsforløb for nøglemedarbejdere, projektledere og teamledere. Det er fx egnet til medarbejderen, der har brug for at blive afklaret omkring egne kompetencer; projektlederen, der har behov for flere værktøjer til at bevare overblikket og sikre optimal prioritering eller teamlederen, der interesserer sig for, hvordan en effektiv kommunikation kan øge trivsel og effektivitet i teamet. Forløbet kan også anvendes til talentudvikling.

Koncepterne kan også anvendes af leder- og medarbejdergrupper eller afdelinger.

effektfuld-koncepterne er anvendt i mange brancher
Flere hundrede virksomheder har anvendt effektfuld-koncepterne, heriblandt FMC-Cheminova, Waoo! A/S, Alka Forsikring, eniig a.m.b.a, Hirtshals Yard A/S, Damstahl A/S og Aalborg ZOO.

Læs hvad kunderne siger.

VIL DU VIDE MERE?

Vil du vide mere om, hvordan du kan få adgang til at bruge effektfuld-koncepterne, så kontakt os på tlf. +45 2068 2061 eller info@effektfuld.dk

LÆS MERE OM KONCEPTERNE

effektfuld ledelse® logo

effektfuld jobliv®logo

KONTAKT OS

Skal vi hjælpe med jeres næste udviklingsprojekt?

Vi er altid klar til en snak om, hvordan effektfuld kan gøre en forskel for jer…

    Navn

    Virksomhed

    E-mail

    Telefon

    Jeg accepterer, at mine personlige data gemmes, jf. effektfulds persondatapolitik.