effektfuld outplacement

outplacement

effektfuld outplacement er målrettet virksomheden og dens medarbejdere i de situationer, hvor virksomheden af den ene eller anden årsag må afskedige personale.

Vi sikrer win-win

Formålet med effektfuld outplacement er at tilbyde virksomheder en god og ordentlig måde at sende afskedigede medarbejdere videre i livet på. Formålet er også at tilbyde støtte til den afskedigede medarbejder igennem et effektfuldt afklaringsforløb.

Sådan foregår forløbet

Forløbet afvikles over minimum 4 og maks. 8 gange, hvor medarbejderen mødes med en sparringspartner i 1½ time pr. gang, med 1-2 ugers mellemrum. Enten fysisk eller online efter eget valg. Der er tale om et intensivt forløb, hvor medarbejderen får hjælp til at opnå resultater med udgangspunkt i de områder, vi arbejder med.

Medarbejderen får udleveret en mappe, som har fokus på 3 grundelementer:

 1. Afklaring – hvad vil jeg?
 2. Afdækning – hvad kan jeg?
 3. Afsæt – hvad gør jeg?

En slutning er altid en ny begyndelse

Til virksomheden, der bringes i en situation, hvor afskedigelser er løsningen, tilbyder vi rådgivning før, under og efter forløbet med det formål at give støtte til et godt afviklings- og afklaringsforløb. Vi tilbyder:

 • Tidlig involvering, fordi det giver et kontrolleret og velforberedt afviklingsforløb.
 • Et nærværende forløb til de medarbejdere, der afskediges. Vi har fokus på medarbejderens talenter og stiller skarpt på hvilke muligheder, fremtiden byder på.
 • Hjælp til at styre afleveringsforretningen og genopbygge motivationen og arbejdsglæden hos dem, der bliver tilbage.

Hvorfor vælge effektfuld outplacement?

Fordi det…

 • på en anerkendende måde tager udgangspunkt i, hvilke grundlæggende værdier der er vigtige for den pågældende medarbejder.
 • fokuserer på, hvilke ressourcer medarbejderen har – både ressourcer der er tilgængelige for medarbejderen, men også på ressourcer, som medarbejderen skal hjælpes til at opdage.
 • giver medarbejderen mulighed for at tænke i nye baner og for at åbne op for personens ubrugte potentialer.
 • giver virksomheden et hold af tilfredse X-medarbejdere og gode ambassadører, der fortsat vil tale pænt om virksomheden.
 • sikrer, at virksomhed og medarbejder skilles som venner og samarbejdspartnere.

KONTAKT OS

Skal vi hjælpe med jeres næste udviklingsprojekt?

Vi er altid klar til en snak om, hvordan effektfuld kan gøre en forskel for jer…

  Navn

  Virksomhed

  E-mail