STYRK DIN KOMMUNIKATION – OG OPNÅ EFFEKTFULDE RELATIONER

Kommunikation er en uomgængelig del af vores arbejdsliv, men også kilden til konflikter, misforståelser og ineffektivt samarbejde. På denne workshop får du konkrete værktøjer til at styrke din kommunikation med.

Har du prøvet at arbejde sammen med en, hvor du med det samme kunne fornemme, at kemien var rigtig god? Det har du sikkert, men du har nok også prøvet det stik modsatte! Det er normalt, at der er nogle mennesker, som vi kommer bedre ud af det med end andre.

Vi kan ikke ændre på virkeligheden, men vi kan ændre de øjne, hvormed vi ser på virkeligheden. Hvis vi lærer at forstå hinandens adfærd, øger vi muligheden for at bygge bro, håndtere konflikter, finde fælles fodslag og udvikling – både fagligt og personligt. Som leder, medarbejder og kollega skal du altså kunne håndtere, at ingen mennesker er ens og derfor ikke skal behandles ens.

Everything DiSC Workplace Profile®
Forud for dagen får du lavet din egen Everything DiSC Workplace Profile®, som viser, hvordan du fungerer på dit arbejde og indeholder handlingsplaner, som hjælper dig med at udnytte dit potentiale og optimere dit samarbejde.

Få indsigt i egen og andres adfærd samt kommunikationsstrategi
Formålet med dagen er, at du:

 • Bliver bedre til at forstå dig selv
  Du får sat ord på din adfærd og dine handlemønstre. Ved at opdage stærke sider hos dig selv, som du kan bringe i spil, får du ny energi og dynamik.
 • Bedre forstår og bedre kan aflæse andre
  Du får indsigt i andre adfærdstyper end din egen og træning i at aflæse andres adfærd. Det giver dig en større forståelse og respekt for andre mennesker og deres måde at forstå verden på.
 • Optimerer din kommunikation – og opnår effektfulde relationer
  I og med at du bliver klogere på din egen adfærd og lærer at aflæse andres adfærd, får du nye værktøjer, som kan styrke din kommunikation og dine relationer. Når du eksempelvis kender din modtager bedre, bliver det nemmere for dig at få dine budskaber igennem.

Praktisk træning i at forstå og læse andre
Workshoppen er baseret på træning i genkendelse af DiSC®-adfærd – herunder øvelser i at læse det verbale sprog og kropssproget. Vi ser blandt andet nærmere på de forskellige personlighedstyper D, i, S og C og hvordan:

 • de arbejder mod deres mål, hvad der motiverer dem, hvad deres naturlige arbejdsstil er, og hvordan de kan blive mere effektive.
 • de håndterer konflikter, hvad de frygter, i hvilke omgivelser de arbejder bedst, og hvordan de agerer i mødesituationer.
 • de kommunikerer effektivt og håndterer konflikter.
 • forskellige typer opfattes, og hvem de forskellige foretrækker at arbejde sammen med.
 • de indgår i teamsamarbejde.

EKSEMPEL PÅ PROGRAM

08.30 Tjek-in og morgenmad
09.00 Velkommen og DiSC® som forståelsesramme
09.30 Kortet over verden
10.00 Effektfuld Kommunikation
11.00 Lær at forstå andre stile
12.00 Frokost
12.45 Relationer og samarbejde
14.00 Metode til at ”læse andre”
15.30 Tak for i dag

PRAKTISK INFO

Vi tilbyder workshoppen som virksomheds- eller afdelingsforløb og vi tilpasser naturligvis arrangementet til netop jeres behov.

Workshoppen afholdes enten hos jeres virksomhed eller på et kursussted.

Ønsker du at booke en workshop eller har du spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at kontakte Pia Nielsen på tlf. (+45) 20 68 20 61 eller pn@effektfuld.dk.

AUTORISERET PARTNER

effektfuld a/s er autoriseret partner ved Wiley. Det betyder, at vi er godkendt til at rådgive om og undervise i b.la. Everything DiSC®Pia Nielsen, der er træner og underviser på workshoppen, er certificeret DiSC®-træner og har siden 2002 lavet over 1000 DiSC®-profiler på ledere og medarbejdere.

INTRO: EVERYTHING DiSC®

KONTAKT OS

Skal vi hjælpe med jeres næste udviklingsprojekt?

Vi er altid klar til en snak om, hvordan effektfuld kan gøre en forskel for jer…