effektfuld(e) arrangementer

Vi afholder løbende forskellige arrangementer for både ledere og medarbejdere. I 2018 inviterer vi dig blandt andet til nedenstående arrangementer!

STYRK DIN KOMMUNIKATION | 2. MAJ | AALBORG
Bliv mere effektiv i din kommunikation – og opnå effektfulde relationer 

Kommunikation er en uomgængelig del af vores arbejdsliv, men også kilden til konflikter, misforståelser og ineffektivt samarbejde. På denne workshop får du konkrete værktøjer til at styrke din kommunikation med. Vi tager udgangspunkt i det anerkendte personprofilværktøj Everything DiSC®.

Målgruppen er ledere og medarbejdere.

LÆS MERE OG TILMELD DIG

WORKSHOP I PERSONLIG EFFEKTIVITET OG VANER | 2. + 3. OKTOBER | AALBORG
Få en effektiv hverdag – hver dag!  

Workshoppen giver dig viden om de elementer, der påvirker din personlige effektivitet. Du lærer, hvad du kan gøre for at blive bedre til at prioritere, samt hvordan du kan arbejde på en struktureret måde samtidig med, at du føler dig godt tilpas i jobbet. Du får lavet en Personlig effektivitetsprofil, der via 12 områder hjælper dig til at finde ud af, hvad der går galt – og hvorfor.

Målgruppen er ledere og medarbejdere.

LÆS MERE OG TILMELD DIG

OM EFFEKTFULD A/S

effektfuld a/s har rødder tilbage til 2003. Virksomheden ejes af Pia Nielsen, som har udviklet og videreudviklet de unikke effektfuld-koncepter. Vores vision er at skabe varige effektfulde resultater. Det gør vi ved at sætte mennesker og virksomheder i bevægelse, og dermed give dem forudsætningerne for målopnåelse.

Inden for de sidste år har vi blandt andet samarbejdet med virksomheder som FMC-Cheminova, Aalborg ZOO, Waoo! A/S, Alka Forsikring, eniig a.m.b.a, Hirtshals Yard A/S, Samsung og Damstahl A/S. Se hvad kunderne siger om os!

effektfuld a/s er autoriseret partner ved Wiley. Det betyder, at vi er godkendt til at rådgive om og undervise i Everything DiSC® og The Five Behaviors of a Cohesive Team™.

PRAKTISK INFO

Har du spørgsmål til vores arrangementer, er du velkommen til at kontakte Pia Nielsen på tlf. (+45) 20 68 20 61 eller pn@effektfuld.dk.

De fleste af vores arrangementer tilbyder vi også som virksomheds- eller afdelingsforløb og arrangementerne kan efter aftale tilpasses jeres behov.

Autoriseret Partner Everything DiSC®

KONTAKT OS

Skal vi hjælpe med jeres næste udviklingsprojekt?

Pia Nielsen
Indehaver & ledelseskonsulent
+45 20 68 20 61

pn@effektfuld.dk

Vi er altid klar til en snak om, hvordan effektfuld kan gøre en forskel for jer…

Navn

Virksomhed

E-mail

Telefon

Jeg accepterer, at mine personlige data gemmes, jf. effektfulds persondatapolitik.