effektfuld(e) workshops

Vi tilbyder alle workshops som virksomheds- eller afdelingsforløb og vi tilpasser naturligvis den enkelte workshop til netop jeres virksomheds behov.

STYRK DIN KOMMUNIKATION | 2. MAJ | AALBORG
Bliv mere effektiv i din kommunikation – og opnå effektfulde relationer 

Kommunikation er en uomgængelig del af vores arbejdsliv, men også kilden til konflikter, misforståelser og ineffektivt samarbejde. På denne workshop får du konkrete værktøjer til at styrke din kommunikation med. Vi tager udgangspunkt i det anerkendte personprofilværktøj Everything DiSC®.

Målgruppen er ledere og medarbejdere.

WORKSHOP I PERSONLIG EFFEKTIVITET OG VANER | 2. + 3. OKTOBER | AALBORG
Få en effektiv hverdag – hver dag!  

Workshoppen giver dig viden om de elementer, der påvirker din personlige effektivitet. Du lærer, hvad du kan gøre for at blive bedre til at prioritere, samt hvordan du kan arbejde på en struktureret måde samtidig med, at du føler dig godt tilpas i jobbet. Du får lavet en Personlig effektivitetsprofil, der via 12 områder hjælper dig til at finde ud af, hvad der går galt – og hvorfor.

Målgruppen er ledere og medarbejdere.

OM EFFEKTFULD A/S

effektfuld a/s har rødder tilbage til 2003. Virksomheden ejes af Pia Nielsen, som har udviklet og videreudviklet de unikke effektfuld-koncepter. Vores vision er at skabe varige effektfulde resultater. Det gør vi ved at sætte mennesker og virksomheder i bevægelse, og dermed give dem forudsætningerne for målopnåelse.

Inden for de sidste år har vi blandt andet samarbejdet med virksomheder som FMC-Cheminova, Aalborg ZOO, Waoo! A/S, Alka Forsikring, eniig a.m.b.a, Hirtshals Yard A/S, Samsung og Damstahl A/S. Se hvad kunderne siger om os!

effektfuld a/s er autoriseret partner ved Wiley. Det betyder, at vi er godkendt til at rådgive om og undervise i Everything DiSC® og The Five Behaviors of a Cohesive Team™.

PRAKTISK INFO

Ønsker du at booke en workshop til din virksomhed eller afdeling eller har du spørgsmål til vores workshops er du velkommen til at kontakte Pia Nielsen på tlf. (+45) 20 68 20 61 eller pn@effektfuld.dk.

De aktuelle workshops viser de temaer, vi oplever størst efterspørgsel på, men vi tilbyder også workshops indenfor andre temaer, som relaterer sig til ledelse- og medarbejderudvikling, organisationsudvikling og kommunikation. Tøv derfor ikke med at ta’ fat i os, hvis du er på udkig efter noget andet end det du ser på den aktuelle liste.

Autoriseret Partner Everything DiSC®

KONTAKT OS

Skal vi hjælpe med jeres næste udviklingsprojekt?

Pia Nielsen
Indehaver & ledelseskonsulent
+45 20 68 20 61