Teamudvikling

effektfuld a/s udvikler teams gennem sparring, rådgivning og workshops. Gennem årene har vi hjulpet mange organisationer med både større og mindre teamudviklingssforløb.

Teamwork påvirker både effektiviteten og trivslen i din organisation, og velfungerende teams skaber store udbytter – både for individet, teamet og hele organisationen! Samtidig er teamwork i dag den mest uudnyttede konkurrencefordel.

effektfuld a/s udvikler lederteams, projektteams og andre typer af teams. Vi støtter jer i rejsen fra gruppe til team og inddrager relevante værktøjer, som sikrer, at jeres team bliver effektfuldt.

The Five Behaviors of a Cohesive Team™
Ofte anvender vi teamudviklingsværktøjet The Five Behaviors of a Cohesive Team™, som er ideelt til at give organisationer et overblik over, hvad der skal til for at skabe et velfungerende og effektivt team. Afsættet er, at et team skal kunne mestre 5 adfærdsmønstre, for at fungere optimalt:

 1. opbygge tillid til hinanden
 2. Engagere sig i konflikter på en konstruktiv måde
 3. opnå commitment omkring teamets beslutninger
 4. holde hinanden ansvarlige og
 5. fokusere på at opnå fælles resultater

Hvert teammedlem forudfylder en DiSC®-personprofil, som gør det muligt, at se på det enkelte teammedlems profil og sammenholde den med de øvrige teammedlemmers. På den baggrund kigger vi på teamets opbygning og måde at håndtere tillid, konflikt, engagement, ansvar og resultater på.

Udbytte
Gevinsterne ved at arbejde med teamudvikling er mange, bl.a. bliver dit team i stand til at:

 • træffe bedre og hurtigere beslutninger
 • trække på alle medlemmers færdigheder, holdninger og stærke sider
 • ikke spilde energi og tid på politik, uklarheder og destruktive konflikter
 • skabe konkurrencemæssige fordele
 • ganske enkelt have det sjovere!

Virksomhedstilpassede forløb
Vi tager udgangspunkt i jeres situation og skræddersyer forløb og værktøjer, så det passer til netop jeres afdeling og virksomhed.

Finduddannelse.dk har været forbi effektfuld a/s for at høre om værktøjet The Five Behaviors of a Cohesive Team™, og hvordan det kan hjælpe virksomheder med at opbygge effektive teams. På den baggrund har de skrevet en fin artikel.

VIL DU VIDE MERE?

AUTORISERET PARTNER

effektfuld a/s er autoriseret partner ved Wiley. Det betyder, at vi er godkendt til at rådgive om og undervise i The Five Behaviors of a Cohesive Team™.

INTRO: THE FIVE BEHAVIORS OF A COHESIVE TEAM™

KONTAKT OS

Skal vi hjælpe med jeres næste udviklingsprojekt?

Vi er altid klar til en snak om, hvordan effektfuld kan gøre en forskel for jer…

  Navn

  Virksomhed