NORRIQ

Norriq har valgt effektfuld ledelse® til lederudvikling og kompetenceløft.

ALLAN LYNGGAARD PETERSEN

Sales & Industry Manager
Norriq

”effektfuld ledelse® har været givende for mig – både fagligt og personligt. Det gav mig stor værdi, at forholdet til min sparringspartner blev så tilpas personligt, at alle barrierer blev nedbrudt, og vi kom helt ’ind til kernen’.

Under forløbet fik jeg særligt stor værdi ud af at få udarbejdet en personlig lederprofil og reflekteret over min profil set i forhold til min arbejdsgivers strategi samt mit eget ønske om et kompetenceløft. Gennem forløbet arbejdede jeg med aktuelle situationer som cases, og det gjorde forløbet relevant og nærværende samtidig med at jeg fra start begyndte at anvende de nye værktøjer i praksis.

Forløbet har givet mig viden og konkrete værktøjer til løsning af ledelsesmæssige dilemmaer, konflikthåndtering, prioritering og coaching. Det har også gjort mig til en mere strategisk leder, der arbejder målrettet med at sikre, at det daglige arbejde i teamet støtter op om virksomhedens strategi og mål.

Jeg er blevet mere skarp på, hvordan jeg skal agere i min rolle som leder, og jeg er vokset i min lederrolle. Et forløb som jeg ikke ville have undværet, og som jeg kan anbefale andre”.