TARGIT

Tommy har tidligere gennemgået medarbejder- og talentudviklingsforløbet effektfuld jobliv®, og i takt med, at Tommy fik mere ledelsesansvar blev effektfuld ledelse® derfor et naturligt næste skridt – noget han som CTO i TARGIT har fået bekræftet.

TOMMY JENSEN

Tommy Jensen, TARGIT

CTO, Director Task Force
Targit

”Ledelse er for mig en kernekompetence, der kræver både forståelse, struktur og kulturel indsigt. effektfuld ledelse® har gennem hele forløbet været meget aktuelt i forhold til de respektive udfordringer, jeg som leder har haft. På den måde er forløbet ikke bare blevet en teoretisk øvelse men i lige så høj grad et uvurderligt praktisk perspektiv på ledelse i fuld øjenhøjde.

Jeg havde i forvejen gode erfaringer med effektfuld jobliv®-forløbet, så effektfuld ledelse® virkede som et naturligt valg for mig.

Jeg har gennem forløbet fået nyt input og perspektiv til ledelsesrollen og de forskellige ledelsesformer. Især dynamikken omkring ledelse som en foranderlig størrelse har været både en øjenåbner og har samtidig både bekræftet en række antagelser og aflivet en række letkøbte fordomme. Det har virkelig været et super godt forløb.

Forløbet får forhåbentlig den overordnede effekt at mit team vil være topmotiveret og produktivt, fordi jeg er blevet opmærksom på en række ledelsesmæssige tilgange til kendte problemstillinger, man som leder, ikke må undervurdere. Ledelse er for mig først og fremmest en fortløbende rejse med dialog i højsædet, og med dette forløb føler jeg vi er kommet rigtigt godt afsted”.