Viborg Kommune

Alis Jensen skulle i forbindelse med sin nye rolle som teamleder have en lederuddannelse, der overordnet kunne gøre hende mere sikker i rollen som leder og samtidig give hende nogle konkrete ledelsesværktøjer indenfor bl.a. personaleledelse, som for Alis var et helt nyt fagområde.

Alis Skym Jensen

Alis Jensen

Teamleder
Plejecenter Kildehaven, Viborg Kommune 

I forbindelse med, at jeg blev ansat som teamleder, skulle jeg tage lederuddannelse. Jeg havde ikke tidligere haft personaleledelse i mit arbejde, så det var nyt for mig. Jeg blev anbefalet effektfuld ledelse® af min egen leder og efter et møde med en af effektfulds coaches, var jeg ikke i tvivl om, at forløbet var som skabt til mig. Særlig koblingen mellem teori og praksis tiltalte mig, dvs. at jeg kunne arbejde med de ting som var aktuelle på min arbejdsplads.

Både fagligt og personligt har jeg fået stort udbytte af forløbet. Både medarbejdere og leder har bemærket min personlige udvikling, herunder at jeg er blevet mere sikker i rollen som leder. Jeg føler, at forløbet har givet mig en selvsikkerhed og gjort mig robust til at tackle også de store og mere alvorlige opgaver,  jeg møder i mit arbejde. Jeg har fået mere forståelse for, at vi mennesker skal tackles forskelligt, hvordan man kan bruge kollegial sparring og mentalisering på en god og konstruktiv måde.

Min udvikling stopper ikke fordi forløbet er slut – ledelse er livslang læring og jeg skal hele tiden forny mig og fortsat benytte den viden, som forløbet har givet mig.

Jeg kan varmt anbefalet effektfuld ledelse® til andre”.