FMC/Cheminova har anvendt effektfuld jobliv® til individuel medarbejderudvikling samt talentudvikling.

CHRISTIAN BECH LARSEN

Christian Bech Larsen

Business Coordinator
FMC/Cheminova

”Efter en periode med for mange opgaver og for lidt struktur gennemgik jeg forløbet effektfuld jobliv®. Jeg blev herigennem mere bevidst om, hvad jeg gerne vil have ud af både mit jobliv, men også privatliv. Min sparringspartner var god til både at lytte og udfordre mig. I forløbet har min sparringspartner af og til ændret på dagens program for at få snakket om aktuelle udfordringer. Jo mere vi fik arbejdet med, hvilken persontype jeg var, jo mere forståelse fik jeg samtidig for mine kolleger og andre omkring mig og begyndte at forstå, hvorfor de handlede anderledes. Jeg vil til hver en tid anbefale andre at tage forløbet effektfuld jobliv®, da det har givet mig en masse, som jeg kan bruge fremover”.