Ofte anvender vores kunder effektfuld ledelse® som en del af et større udviklingsprojekt. Det er tilfældet hos HUSET VENTURE NORDJYLLAND, der har samarbejdet med effektfuld a/s om at forberede et kommende generationsskifte. effektfuld a/s har ageret sparringspartner for direktør Inger Steen Møller i forhold til generationsskiftet. Sideløbende har Inger via effektfuld ledelse® fået nye ledelsesværktøjer, der skal bidrage til at skabe og videregive en god og stabil virksomhed.

INGER STEEN MØLLER

Direktør
Huset Venture Nordjylland

”Jeg havde behov for at få nogle personlige ledelsesværktøjer, som kunne bidrage til at skabe en god og stabil virksomhed samt håndtere den daglige personaleledelse. Valget fald på effektfuld ledelse®, fordi jeg har fået forløbet anbefalet af kolleger, og det virkede som et professionelt og stærkt koncept.

Min sparringspartner har bl.a. sat lys på nogle af de udfordringer, som jeg og virksomheden har. Det giver mig mulighed for at handle på dem i tide. Samtidig har hun givet mig redskaber til at gøre noget ved de svære opgaver, som man nemt kan komme til at udskyde, men som er vigtige for vores fremtidige succes. Jeg er sikker på, at jeg med de nye værktøjer, den nye indsigt og kvalificerede sparring kommer til at videregive en virksomhed i god drift med en fornuftig bundlinje, den dag generationsskiftet bliver en realitet”.