Waoo

Lene Lykke Christensen er en af de af de medarbejdere hos Waoo!, der har anvendt effektfuld jobliv® til kompetenceudvikling.

LENE LYKKE CHRISTENSEN

Controller
Waoo!

“Jeg blev tilbudt forløbet effektfuld jobliv® efter at have haft udfordringer med strukturering, stramme deadlines og alt for meget om ørerne. Allerede efter første møde med min sparringspartner Pia Nielsen blev jeg klar over, at jeg via forløbet kunne få de redskaber, jeg skulle bruge for at genskabe overblikket over mine opgaver, mig selv og min arbejdsdag. Pia har en naturlig tilgang til mennesker og er enorm tillidsfuld, hvilket har været det vigtigste i vores samspil. Jeg har fået fyldt værktøjskassen op med blandt andet gode redskaber til strukturering af opgaver og kommunikation med min omverden. Jeg har også lært rigtig meget om mig selv – hvorfor jeg reagerer som jeg gør, og hvad jeg selv kan gøre for at få det bedste ud af forskellige situationer”.