Christian Toma fik tilbudt en stilling som afdelingsleder i HEF efter at have været medarbejder i flere år. Men hvordan bliver man klar til pludselig at skulle være leder?

Christian har valgt effektfuld a/s til individuel lederudvikling

Christian Tomra, afdelingsleder, HEF

Hvorfor valgte du effektfuld ledelse®?
“Allerede i ansættelsesforløbet drøftede jeg med min chef, at jeg skulle have tilknyttet en coach, der kunne støtte mig i min nye rolle som afdelingsleder. Tanken var at denne skulle findes in-house, men valget faldt på Pia Nielsen fra effektfuld a/s”.HEF logo

Hvordan var forløbet?
“Jeg troede, at jeg bare fik en masse teori serveret, og når teorien var på plads, så var jeg leder! Men jeg fandt lynhurtigt ud af, at sådan var virkeligheden ikke. Forløbet med Pia har foregået sideløbende med mit første år som leder, og det har været en kombination af sparringer, telefonmøder, læsestof og praktiske opgaver”.

Hvad er dit udbytte?
“Samarbejdet har været særdeles givende og indbringende for mig – både fagligt og personligt. Via effektfuld ledelse® er jeg er blevet helt klar på, hvordan jeg skal agere i min rolle som leder, og sparringerne har i den grad bidraget til, at jeg er vokset i min lederrolle. Jeg har fået en række konkrete og brugbare ledelsesværktøjer, som jeg aktivt anvender i dagligdagen. Under forløbet fik jeg desuden udarbejdet min egen ledelsesvision, der stemmer overens med virksomhedens målsætninger, værdigrundlag og strategi.

Jeg havde ikke kunne udvikle mig som leder/person i den grad jeg har gjort uden effektfuld ledelse® og Pias hjælp”.

Kom godt i gang som ny leder 
>Få FREMDRIFTs 7 gode råd til, hvordan du bliver klar til rollen som ny leder.
>Læs mere om effektfuld ledelse®