VIND en personprofilanalyse inkl. feedback og sparring

Vi har oplevet stor interesse for vores sommerkonkurrence og på den baggrund har vi valgt, at sætte hele to personprofilanalyser inkl. feedback og sparring (værdi af 5000 kr.) på højkant i stedet for én. Vinderne er trukket og det blev Charlotte Behrendt fra Aalborg Forsyning og Mette Mortensen fra TECHCOLLEGE. Stort tillykke til de to vindere, som også får direkte besked!

Nåede du ikke at deltage i konkurrencen, men vil du også gerne have nye vinkler og større forståelse, som kan gøre dig endnu bedre i din kommunikation og dit samarbejde med andre, og dermed gøre dig til en dygtigere leder/medarbejder, er du velkommen til at kontakte Pia Nielsen på mobil 20 68 20 61 eller læse mere om de person- og teamprofiler, vi tilbyder.

Hos effektfuld er vi i sommerhumør, og det fejrer vi med en konkurrence! Vind en personprofilanalyse inkl. feedback og sparring til en værdi af 5000 kr.

En personprofilanalyse er et effektivt værktøj, når du vil udvikle dig som leder/medarbejder, idet den bidrager til at skabe nyt vinkler og større forståelse, og gøre dig mere effektiv i din kommunikation og dit samarbejde. En personprofilanalyse er desuden altid et fast element i effektfulds udviklingsforløb effektfuld ledelse® og effektfuld jobliv®.

Konkurrencespørgsmål
For at deltage i konkurrencen skal du blot svare på hvem der er målgruppen for hhv.  effektfuld ledelse® og effektfuld jobliv®?
Angiv dine svar i blanketten til højre. Alle dem, der svarer rigtigt på begge spørgsmål, er med i lodtrækningen om en personprofilanalyse inkl. feedback og sparring.

Er du leder, vinder du en Everything DiSC® Management personprofilanalyse, som kortlægger dine prioriteter og præferencer og som samtidig giver dig indsigt i, hvordan forskellige ledelsesstile kan have indflydelse på dine medarbejdere. Kort sagt bliver du i stand til at tilpasse din ledelsesstil til dine medarbejdere og dermed blive en effektfuld leder.

Er du medarbejder, vinder du en Everything DiSC® Workplace personprofilanalyse. Profilen sætter fokus på, hvordan du fungerer på dit arbejde og giver dig forslag til handlinger, som hjælper dig med at udnytte dit potentiale og opnå endnu bedre samarbejdsrelationer og resultater.

Analyse og feedback udføres af en af effektfulds ledelseskonsulenter.

Offentliggørelse af vinder
Vinderen udtrækkes den 15. juni og får direkte besked. Vinderen offentliggøres også på effektfulds LinkedIn-side. Dato for personprofilanalyse og feedback aftales derefter. Feedback finder sted hos effektfuld a/s, Råensvej 1, 9000 Aalborg.

Rigtig god sommer! ?

effektfuld a/s

VIND EN PERSONPROFILANALYSE INKL FEEDBACK OG SPARRING

  Jeg accepterer, at mine personlige data gemmes, jf. effektfulds persondatapolitik.

  effektfuld a/s er autoriseret partner ved Wiley. Det betyder, at vi er godkendt til at rådgive om, og undervise i Everything DiSC®

  KONTAKT OS

  Skal vi hjælpe med jeres næste udviklingsprojekt?

  Pia Nielsen
  Indehaver & ledelseskonsulent
  +45 20 68 20 61

  info@effektfuld.dk

  Vi er altid klar til en snak om, hvordan effektfuld kan gøre en forskel for jer…