Der var stort fremmøde, da effektfuld a/s torsdag den 18. maj inviterede til gratis breakfast meeting med fokus på temaet ’Personlig effektivitet og vaner’.

Mere end 25 ledere og medarbejdere fra både private og offentlige virksomheder var mødt op for at blive klogere på, hvordan man kan øge den personlige effektivitet, og dermed komme til at bruge tid på det, der skaber allermest værdi – både for virksomheden og den enkelte selv.

Stor interesse for at optimere hverdagen

I løbet af formiddagen blev deltagerne via oplæg og øvelser klogere på blandt andet vanernes magt og deres indflydelse på tid, og de fik en række værktøjer til bedre overblik og prioritering. Endelig blev dagen rundet af med et højaktuelt tema: Sommerferie – selvfølgelig belyst i relation til dagens tema. Deltagerne fik således en række råd til, hvordan man undgår stress og jag op til ferien og får afsluttet arbejdet på en god måde, hvordan man kobler helt af under ferien samt hvordan man sikrer en god start efter ferien.

Det siger deltagerne
Mød 4 af deltagerne og læs om deres udbytte herunder:

“Et par gode timer, hvor vi blandt andet fik viden og konkrete værktøjer til at strukturere arbejdsopgaverne i hverdagen. Det var positivt, at vi var en ret stor forsamling, hvor der også var plads til at høre forskellige bud på, hvordan andre takler en inboks fyldt med mails, en kalender fyldt med møder osv. Der var også ret fedt, at der var en deltager, der allerede brugte værktøjerne og havde fået super gode resultater med det. Så meget håndgribeligt og konkret  –  noget som jeg kunne tage med mig hjem og bruge i min hverdag. Et par timer, der er godt givet ud.”

Karina Beck
HR Business Partner, eniig

“PCarsten Baunwall, Quality Manager Mechanics Mekoprintia placerede deltagerne mentalt foran spejlet og visualiserede de ting ”alle andre gør”, men som selvfølgelig ikke gælder én selv. Sikke en øjenåbner! Der var gode indlæg, mulighed for at møde andre, dele oplevelser fra en udfordrende hverdag og bl.a. svare på spørgsmålet ”Kører du videre på flade dæk eller stopper du op og tager luft ind?”. Det gjorde vi denne dag og det var super! Jeg medbringer: Stop op, bring hverdagen i kontrol – brug det enkle værktøj ”Haster/Vigtigt” til at reducere spild i din hverdag, samt til at komme i kontrol med dårlige vaner og overspringshandlinger. Forlod dagen med ny energi og det er ikke sidste gang jeg ‘stopper op’ og tager luft ind via et arrangement hos effektfuld. 

Carsten Baunwall
Quality Manager Mechanics, Mekoprint A/S

“Jeg gik fra effektfulds Breakfast Meeting med indtil flere ‘Aha-oplevelser’ – en fornemmelse af at få sat et spejl op foran mig. Jeg kunne genkende mig selv i mange af de mønstre, som man vikler sig ind i i en travl hverdag. Jeg fik også nogle konkrete værktøjer med fra mødet, der nu hjælper mig med at prioritere min opgaver på en simpel måde”.


Jan Jacobsen

LEAN ekspert, Siemens Wind Power

“Jeg blev opmærksom på de vaner vi alle har og fik tydeliggjort tidsrøvere og manglende fokus. Fik også opfrisket det, som vi bevidst lader blive i baggrunden – det vi ’lader-stå-til’- og fik værktøjer til at komme mindre gode vaner til livs. Særligt to elementer skilte sig ud: Haster/vigtigt og gode råd til ferien. Vi fik råd til at undgå, at vigtige ting bliver udført inden de haster, hvilket faktisk er mere vigtigt end man regner med! Listen med gode råd til før, under og efter ferien tog jeg taknemmeligt imod – kan garantere, at flere af disse  råd vil blive implementeret inden egen og medarbejderes ferie. En særdeles fornuftigt brugt formiddag, som jeg kan anbefale alle at afsætte tid til”.
Brian Enevoldsen
Head of Automation, Desmi A/S