Loading...
effektfuld jobliv® 2017-08-08T18:50:43+00:00

effektfuld jobliv®

effektfuld jobliv® - talentudvikling og medarbejederudvikling

At have succes som nøgleperson og samtidig være i balance med sig selv er en vigtig opgave for at få medgang både i dit job og i dit private liv. Det forudsætter, at du evner at lede dig selv. At du ved, hvor du er på vej hen og hvorfor. At du kan forfølge dine mål uden at gå på kompromis med det, du står for.

Gennem effektfuld jobliv® afklarer vi, hvilke kompetencer du har nu, og hvordan disse kan udvikles til kommende krav og udfordringer. Netop dette gør også forløbet velegnet til talentudvikling.

Fokus på dig og dit jobliv

effektfuld jobliv® er et grundigt og yderst praksisorienteret forløb, der fokuserer på din personlige udvikling og sikrer, at din personlige udvikling hænger sammen med det krydsfelt, som du befinder dig i: kunder, kolleger, din leder, virksomheden mv.

Forløbet bevæger sig på 3 trin: Personligt udgangspunkt, selvledelse og samarbejde samt personlig strategi. Det strækker sig over syv måneder og består af 10 sparringer. De 5 sparringer afholdes i din egen virksomhed og ses i modellen nedenfor. Mellem hver sparring i din virksomhed afholdes en online sparring.

Du får tilknyttet en professionel sparringspartner, der er certificeret i effektfuld jobliv® og i de personprofilredskaber, der anvendes.

VIL DU VIDE MERE?

Se brochure
Læs hvad kunderne siger

KLAR TIL EFFEKTFULD UDVIKLING?

Er du interesseret i effektfuld jobliv®, kan du kontakte Pia Nielsen på tlf. 20 68 20 61 eller pn@effektfuld.dk. Du er også velkommen til at kontakte Pia, hvis du vil vide mere om forløbet.

effektfuld ledelse® - lederudvikling og ledertræning

Læs mere

effektfuld ledelse II

Læs mere

KONTAKT OS

Skal vi hjælpe med jeres næste udviklingsprojekt?

Pia Nielsen
Indehaver & ledelseskonsulent
+45 20 68 20 61

pn@effektfuld.dk

Vi er altid klar til en snak om, hvordan effektfuld kan gøre en forskel for jer…

Navn

Virksomhed

E-mail

Please leave this field empty.

Telefon