40 ledere, medarbejdere og konsulenter var den 14. marts 2019 mødt op på Best Western Scheelsminde i Aalborg for at blive præsenteret for 3 forskellige internationalt anerkendte profilværktøjer, som på hver sin måde kan skabe udvikling og fremdrift hos organisationer og deres medarbejdere.

Everything DiSC® Workplace roll-upProfilværktøjer er effektive, når man vil udvikle ledere, medarbejdere og teams. Værktøjerne kan blandt andet bruges til at skabe nye vinkler og større forståelse og bidrager til at gøre ledere og medarbejdere mere effektive i deres kommunikation og samarbejde. Netop det fik mange til at rydde kalenderen for at blive klogere på potentialet i at arbejde med de forskellige værktøjer.

Øget salg og bedre ledelse med Everything DiSC® Sales og Everything DiSC® Management
Første del af dagen fik deltagerne indsigt i, hvordan Everything DiSC® Sales kan hjælpe salgsteams med at skabe bedre kontakt til kunderne – og dermed lukke flere salg. Derudover blev de præsenteret for, hvordan Everything DiSC® Management kan forbedre lederens evner og hjælpe ham/hende med at styrke medarbejdernes motivation.

Produktive teams med The Five Behaviors of a Cohesive Team™
Anden del af showcasen satte fokus på teamværktøjet The Five Behaviors of a Cohesive Team™ . Deltagerne fik via gennemgang og praktiske eksempler illustreret, hvordan værktøjet kan hjælpe team- og gruppemedlemmer med at finde ud af, hvordan de skaber et velfungerende og effektivt team.


effektfuld & Wiley

Showcasen blev afholdt i et samarbejde mellem Wiley, effektfuld og andre Wiley-partnere fra Nordjylland. Wiley står bag nogle af verdens mest anvendte og anerkendte profilværktøjer, som bruges med succes verden over i både store og små organisationer til at arbejde målrettet med ledelse, udvikling, salg, samarbejde, teamudvikling og kommunikation. effektfuld a/s er autoriseret partner ved Wiley.

Det siger deltagerne

Showcasen gav en unik indsigt i hvordan Everything DiSC® Sales værktøjet kan hjælpe salgsteams med at skabe bedre kontakt til kunderne, og hvordan Everything DiSC® Management kan forbedre en leders evner til at få det bedste frem i alle medarbejdere – og sig selv. DiSC® værktøjerne bidrager til at opnå øget indsigt i sig selv, forståelse for andre og hvordan man kan finde strategier til effektivt at samarbejde med sine kollegaer, ledere og andre stakeholders. Det er i sin enkelthed en fremragende suite af værktøjer, der kan flytte mennesker og organisationer”.

Henrik BrabrandHenrik Brabrand, CEO, Albright A/S

“Showcasen var en genopfriskning af nogle værktøjer, som med fordel kan anvendes i både en ledelsesmæssig og salgsmæssig kontekst. Jeg fik nogle gode idéer og refleksioner relateret til min egen ledelsesgerning. Jeg ser en stor værdi i, at vi alle i mit team ved hvordan vi hver især er som typer og individer – hvad vores styrker og svagheder er – samt hvordan vi spiller hinanden gode. Ledelsesmæssigt er det vigtigt, at man tager afsæt i den enkelte, således man ikke presser den samme ledelsesskabelon ned over hovedet på alle, og i den forbindelse er det en fordel at kende sine medarbejderes personlighedstype. Derudover kan personlighedsprofiler være med til at facilitere en dialog omkring vores forskelligheder og dermed fungere som et potentielt godt konflikt- og motivationsværktøj”.

Peter Fredborg NielsenPeter Fredborg Nielsen, Export Director, Nordex Food A/S