Carsten Baunwall har anvendt effektfuld ledelse® til at styrke sine lederkompetencer, ligesom han har deltaget i effektfulds kundearrangementer.

CARSTEN BAUNWAL

Carsten Baunwall, Quality Manager Mechanics Mekoprint

Quality Manager Mechanics
Mekoprint

“Første gang jeg kom i kontakt med effektfuld var i 2008 hvor jeg deltog i et personligt coaching forløb effektfuld ledelse®. Forløbet er anbefalelsesværdigt, da det virkelig formår at flytte indgroede vaner og åbner øjne og sind for nye muligheder indenfor selvledelse, strukturering af hverdagen og ledelse af medarbejdere.
 
I 2017 deltog jeg ydermere i effektfulds Breakfast Meeting om personlig effektivitet og vaner. Pia fra effektfuld placerede deltagerne mentalt foran spejlet og visualiserede de ting ”alle andre gør”, men som selvfølgelig ikke gælder én selv. Sikke en øjenåbner! Det var en spændende dag med gode indlæg, mulighed for at møde andre, dele oplevelser fra en udfordrende hverdag og bl.a. svare på spørgsmålet ”Kører du videre på flade dæk eller stopper du op og tager luft ind?”. Det gjorde vi denne dag og det var super godt! Personligt medbringer jeg: Stop op, bring hverdagen i kontrol – brug det enkle værktøj ”Haster/Vigtigt” til at reducere spild i din hverdag, samt til at komme i kontrol med dårlige vaner og overspringshandlinger. Forlod dagen med ny energi og det er ikke sidste gang jeg ’stopper op’ og tager luft ind via et arrangement hos effektfuld”.