aau logo

Lena Bæk Nielsen er også en af de medarbejdere hos Aalborg Universitet, der har været igennem lederudviklingsforløbet effektfuld ledelse®.

LENA BÆK NIELSEN

Sekretariatsleder
Studentersamfundet, Aalborg Universitet

Mit udbytte af effektfuld ledelse® har været enormt – jeg er gået fra at være en usikker leder til at være en meget selvsikker leder. Jeg har kunne bruge de værktøjer, som forløbet har introduceret, og har løbende afprøvet dem i praksis med succes. Der er også kommet mere struktur og planlægning ind over mit lederskab. Samtidig har jeg haft en god relation og tillid til min sparringspartner, og det har været vigtigt i forhold til min udviklingsproces.

Jeg er nu i stand til at kommunikere mere klart til kollegaer/medarbejdere, så de fx kan forstå deres arbejdsopgaver og udføre dem. Det største udbytte er dog mine egne personlige kompetencer, som har fået et kæmpe boost. Jeg vil bestemt anbefale effektfuld ledelse® til andre”.