test-3

Der er sket virkelig meget i effektfuld i 2016! Udover at vi kickstartede året med at lancere vores nye hjemmeside i januar måned, er vi blevet autoriseret partner ved Wiley – læs mere om partnerskabet her. Derudover har vi fået en lang række nye spændende kunder og samarbejdspartnere, som du blandt andet læse om her. Vi har også budt velkommen til flere nye partnere i effektfuld – mød dem her. Og her kommer så et lille tilbageblik på de 3 mest læste indlæg i vores nyhedsbrev i året, der gik…

1) BRUG FERIETIDEN TIL AT STYRKE DIN ORGANISATION
Før sommerferien fik du vores råd til, hvordan du kan vende irritation over ferietiden til rent faktisk at blive en tid, der styrker din afdelings performance. Disse råd kan helt sikkert også bruges, når dine medarbejdere og resten af virksomheden ferierer i 2017!

2) 3 GODE RÅD TIL MEDARBEJDERUDVIKLINGSSAMTALENpia_web
I september samlede vi vores erfaringer med, hvordan du som leder bedst muligt forbereder, afvikler og følger op på medarbejderudviklingssamtalen (MUS). MUS er nemlig en vigtig del af den løbende dialog om personlig udvikling, som finder sted mellem dig som leder og dine medarbejdere.

3) 8 TRIN TIL EN VELLYKKET FORANDRING
I dag er forandringer et grundvilkår for at skabe fremdrift og vækst. Vores erfaring er dog, at mange virksomheder oplever udfordringer ift. at lede og kommunikere forandringer. I april samlede vi derfor 8 trin til, hvordan du kan lede forandringsprocesser.

RIGTIG GODT NYTÅR – vi glæder os til at se, hvad 2017 vil bringe!

/Pia Nielsen