2017 er slut – det var et fantastisk år for effektfuld a/s, hvor vi nåede stort set alle vores nytårsforsætter og mål!

…Vi har igen i år budt velkommen til mange nye kunder og samarbejdspartnere, hvilket vi er stolte over. Både store og små virksomheder, private som offentlige, har valgt effektfuld a/s som samarbejdspartner, når deres ledere, medarbejdere og organisationer skal udvikles og blive endnu dygtigere – du kan møde nogle af dem her.

…Vi har udviklet vores samarbejde med Wiley, så vi nu kan tilbyde vores kunder en endnu bredere palette af person-og teamprofiler. Profilerne er alle effektive værktøjer, når ledere, medarbejdere og teams skal udvikles – du kan se alle profilerne her. Det seneste nye er ’The Five Behaviors of a Cohesive Team™’ – et værktøj, som giver en enkel model for, hvordan du som leder kan arbejde hen mod at skabe et effektivt team.
Endelig har vi fra 2017 kunnet tilbyde, at du selv – som konsulent eller intern ressourceperson – kan blive certificeret i at anvende profilerne via effektfuld a/s – læs mere her!

…Vi har fået tilført endnu flere kompetencer til vores virksomhed, idet vi igen i år har budt velkommen til flere nye effektfuld-partnere – mød dem her.

…2017 blev også året, hvor vi inviterede til en række breakfast meetings i Aalborg, som blandt andet satte fokus på emner som teamudvikling, lederudvikling og personlig effektivitet. Vi har oplevet kæmpe interesse for vores arrangementer (tak!) og kan derfor afsløre, at der kommer flere i 2018! – Hold dig opdateret via vores nyhedsbrev og arrangementskalender!

…Socialt ansvar var også i 2017 et fokusområde for os. Vi mener, at det er vigtigt at yde et socialt ansvar – og et ansvar i det hele taget. Derfor har vi støttet en række projekter i det forgangne år, ligesom vi vil fortsætte med dette i det nye år – du kan læse om projekter, vi støtter, her!

…Og her kommer så et lille tilbageblik på de 3 mest læste indlæg i vores nyhedsbrev i året, der gik:

12 TING DU SKAL GØRE FØR, UNDER OG EFTER DIN FERIE
Før sommerferien fik du vores råd til, hvordan du får afsluttet på en god måde, så du går på ferie med overskud og energi. Ligeledes skrev vi om, hvordan du kobler af under ferien og sikrer en rolig start efter ferien. Disse råd kan helt sikkert også bruges, når du og dine medarbejdere ferierer i 2018!

7 TING DU BØR GØRE SOM NY LEDER
I august samlede vi vores erfaringer ift. en række overvejelser, som du bør gøre dig som ny leder. En ny leder, der alene skal igennem en række af projekter uden opbakning fra resten af organisationen, kan nemt ende som den leder, han/hun altid selv har set skævt til. Derfor er det afgørende, at blive godt klædt på til lederrollen. Har du f.eks. styr på, hvad rollen indebærer? Hvordan vil dine styrker og mindre stærke sider påvirke dig? Og hvad er din ledelsesstrategi?

6 NØGLER TIL EFFEKTFULD TEAMUDVIKLING
Som leder har du formentlig et ønske om, at dit team skal blive mere produktivt og effektivt. Du har måske formuleret forskellige initiativer, der skal være med til fremtidigt at (videre)udvikle dit team og understøtte teamfølelsen. I oktober formulerede vi 6 nøgler, som du kan bruge til at trykprøve dine initiativer og sikre dig, at dit team er godt på vej.

RIGTIG GODT NYTÅR – vi glæder os til at se, hvad 2018 vil bringe!

/Pia Nielsen, indehaver af effektfuld a/s