I dette indlæg gentrykker vi nogle af 2018’s mest populære emner og opdeler dem i interesseområder, så det er nemt for dig at læse dét, du finder mest interessant. Vil du vide lidt mere om, hvordan det går i effektfuld, finder du en kort update nedenfor.

Velkommen til nye kunder og samarbejdspartnere
Vi har i 2018 budt velkommen til nye kunder og samarbejdspartnere. Blandt andet har vi oplevet stor interesse for effektfuld ledelse® fra ledere i både det private og offentlige, som har ønsket at blive endnu dygtigere. Du kan møde nogle af dem her.

Stor interesse for breakfast meetings
I 2018 har vi også inviteret til en række breakfast meetings. I marts greb fx 60 ledere muligheden for at blive introduceret til forskellige profilværktøjer på én dag, da vi i samarbejde med Wiley, som står bag flere internationalt anerkendte profilværktøjer, inviterede til Everything DiSC® og Five Behaviors Showcase. I september trak vi også fuldt hus, da vi introducerede 5 ledelsesværktøjer fra effektfuld ledelse® til 5 KOLDE FRA KASSEN.

Vi støtter mennesker, som har det svært
Socialt ansvar har også i det forgangne år været et fokuspunkt for os. Vi har løbende støttet projekter, som hjælper mennesker, der har det svært. I 2018 er vi blandt andet blevet erhvervspartner hos Gestus Nord.

Det tegner godt for 2019. Lad os tage hul på det sammen. Godt nytår!

…Og her kommer så et lille tilbageblik nogle af de mest populære emner i året, der gik:

Medarbejderkortet som udviklingsværktøj
Få et værktøj til at udøve situations- og personbestemt ledelse!

Større gennemslagskraft og selvindsigt med DiSC®
Læs hvad Tommy fra TARGIT fik ud af at arbejde med DiSC®

6 nøgler til teamudvikling
Få 6 nøgler til effektfuld teamudvikling

Hjælp hinanden til en god ferie
Gør det nemmere for hinanden at gå på ferie – og komme tilbage igen!

Ferie uden stress
5 råd til hvordan du holder ferie uden stress og dårlig samvittighed